Få en plads på Legendeholdet

30. august 2019, kl. 9:53

Få plads på AGF's legendehold.

Næste lørdag - den 7. september - danner Ceres Park rammerne om et stort velgørenhedsarrangement - den såkaldte Unicef Cup. Her spiller en række berømtheder og fodboldveteraner en fodboldturnering, der har til formål at rejse penge til livsvigtige vacciner til udsatte børn verden over.

På dagen dyster otte hold mod hinanden i kampen om den eftertragtede UNICEF Cup Pokal. Det er første gang, at stævnet holdes i Aarhus, hvor det er en del af det officielle Aarhus Festuge program.

Også AGF er repræsenteret med et særligt legendehold, suppleret af AGF's ambassadøre. AGF Legends & Friends kalder holdet sig og kan præsentere AGF-koryfæer som Martin Jørgensen, Bent Wachmann, Uffe Jakobsen, Lars Windfeld, Bjørn Kristensen, Lars Lundkvist og Thomas Thorninger, der får selskab af ambassadører som Wassim Hallal og Rasmus Tantholdt.

Og måske dig?!?

Køb en plads
For som noget helt unikt og nyt, så tilbyder AGF Legends & Friends en plads på holdet til den, der giver den største donation til UNICEF. Altså kan man købe sig til en plads og dermed en stor oplevelse, samtidig med, at man støtter en god sag.

Interesserede kan afgive et bud via dette link og dermed opnå muligheden for at stå på banen med nogen af de helt store AGF-legender. Og med ledsager også deltage i den efterfølgende VIP-middag, hvis man ønsker at krydre oplevelsen med det.

Byd på pladsen på legendeholdet her >>>

Midlerne fra pladsen på holdet går som nævnt til stivkrampevacciner til udsatte børn.

- Hver år dør ca. 1,5 millioner børn under fem år af sygdomme, der kunne have været forebygget med vaccination. En stivkrampevaccine koster kun 90 øre, så vi kan gøre utroligt meget for de penge, der samles ind. Så vi håber, at mange møder op på Ceres Park og får en god dag, fortæller Line Grove Hermansen, der er kommunikationsdirektør i UNICEF Danmark.

Skærmbillede 2019-08-29 Kl . 15.27.01

UNICEF Cup med AGF-legenderne foregår på Ceres Park, der åbner dørene kl. 14:00, første kamp spilles kl 14:30 og der er præmieoverrækkelse kl. 17:30.

Entrebilletten koster 50 kroner og går altså ubeskåret til UNICEFS arbejde. Der er gratis adgang for børn under 12.

Læs mere her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet