Fans hyldes på spillertrøjen

9. august 2019, kl. 12:20

AGF's fans kommer på maven af spillertrøjen.

AGF, hummel og Ceres hylder nu i fællesskab AGF's tilhængere med en særlig hyldest. For til AGF's hjemmekamp mod FC Nordsjælland i 3F Superligaens runde 11 omkring den 29. september vil AGF's spillere ikke bære Ceres på maven eller hummel midt på brystet til kampen. I stedet vil den plads blive prydet af et navn på en fan.

Så hvor der nu står Ceres vil der til den kamp for eksempel stå "John" eller "Marianne". Og lidt længere oppe på trøjen vil tilhængerens fulde navn stå, hvor der normalt står hummel. 

Alle AGF-spillere i kamptruppen vil bære navnet på en fan på maven og dermed vil 18 AGF-fans blive hyldet til kampen. Og efter kampen vil de pågældende fans få overrakt deres helt egen kampbåret trøje af den spiller, der har spillet med deres navn på maven. 

De særlige Fan-trøjer er en del af Fansenes Dag, hvor AGF, hummel og Ceres hylder AGF's tilhængere med mange forskellige aktiviteter i perioden op til kampen og på selve kampdagen. 

Hjælp os med at finde de 18
Til at pryde fronten af spillertrøjen til denne kamp søger AGF nu kandidater. Vi leder efter alle slags fans til denne plads og hyldest. Og derfor har vi brug for din hjælp. For at komme i betragtning til pladsen skal man nemlig nomineres.

Så skriv til os og foreslå en fan, du mener fortjener denne særlige hyldest og trøje. Det kan være din morfar, der er kommet på Ceres Park i 40 år. Eller din søn som rejser med til alle udekampe. Eller måske din kæreste, der godt nok siger, at han heller vil tilbringe søndag eftermiddag med dig, men du kan se i hans øjne, at han hellere vil i Ceres Park. Eller hende din med-fan som du har set på Ceres Park gennem flere år og gerne vil give et skulderklap. Og naturligvis må du gerne nominere dig selv. Alle kan bruge en hyldest. Også dig selv. 

Uanset hvem du gerne vil nominere til at komme på trøjen, så hører vi gerne fra dig. Man kan nominere via denne side >>>>

Man kan også sende en mail til info@agf-as.dk - mrk. din mail "Fansenes Dag" og fortæl os, hvem du synes skal på trøjen til fansenes dag. 

Du har frem til den 9. september til at sende os din nominering.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ceres, hummel og AGF

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet