Fem gode grunde til at komme på søndag

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 30. august 2019, kl. 9:51

En dag i fodboldens og fælleskabets ånd med en traditionsrig fodboldkamp. Der er nok at glæde sig til på søndag. Her får du fem gode grunde til at komme til AGF vs. Esbjerg fB på søndag kl. 12.

Samarbejdsklubbernes Dag
Søndag fejrer vi vores 60 samarbejdsklubber, der alle er inviteret til kampen. Derfor kan vi se frem til at få besøg af over 2.000 glade unge fodboldspillere og deres trænere, forældre og frivillige fra klubberne.

På Samarbejdsklubbernes Dag fejrer vi fællesskabet og sammenholdet om fodbolden.

Og vi skal også fejre Årets Samarbejdsklub som er en ny pris, der uddeles inden kampstart, ligesom vi hylder det frivillige arbejde ved at kåre Årets Frivillige i pausen af fodboldkampen.

Samarbejdsklubber 280419-56 (3)

Tre på stribe

Holdet går ind til kampen oven på to sejre i streg - senest jo med en herlig sejr over Brøndby på rivalernes egen bane i søndags. Søndag går vi efter tre på stribe, når Esbjerg fB kommer. Her kan du læse mere om modstanderen, som vi senest mødte i Aarhus tilbage i februar, hvor det blev til en 2-0 sejr. Lad os sammen gå efter endnu en sejr over vestjyderne og dermed tre på stribe.

MÅÅÅÅÅL

12.000

Søndag går vi efter at slå sæsonrekorden, der blev sat mod FC Midtjylland og lyder op 11.739. Det tal skal vi sammen slå på søndag, hvor vi håber, at nå de 12.000 fans på lægterne.

Men vi er der ikke helt endnu, hvor prognosen fredag formiddag lyder på godt 10.000. Så kom ud af busken i weekenden og i skoven på søndag, så vi sammen kan skubbe holdet til sejr fra velbesatte tribuner i Ceres Park.

FAST PLADS? (2)

En søndag med familien

Med kampstart kl. 12 på en søndag er kampen alle tiders mulighed for en tur med hele familien i skoven. Ikke mindst også fordi, at vi i anledning af Samarbejdsklubbernes Dag har skruet op for underholdningen i AL Bank Fanzonen, der har udvidet med flere aktiviteter inden kampen.

Og vi har også sørget for frokosten i form af Bispehavens Køkken, der stiller deres lækre foodtruck op i AL Bank Fanzonen, hvor der også kommer livemusik fra scenen.

Mere om alt det der sker på søndag i AL Bank Fanzonen her - det er lige til en god tur med familien i skoven.

Husk i den forbindelse, at det kun koster 200 kr. for en familie på to voksne og to børn at komme i Ceres Park. Dermed tilbyder AGF de billigste familiepriser i hele 3F Superligaen.

Livet Omkring Ceres Park 070517-05

Sidste hjemmekamp i 14 dage

Med en landkampspause foran os truer en pause fra 3F Superligaen og dermed også for os. Så på søndag er sidste chance i 14 dage for at se AGF i Ceres Park inden vi den 15.9 starter op igen mod AaB hjemme i Ceres Park - som på søndag også kl. 12.

Så efter søndag den 1. september skal vi først i aktion i Sydbank Pokalen den 11. september på Ærø og derefter altså som nævnt mod AaB 14 dage efter søndagens kamp mod EfB.

Ceres Park -Aarhus Stadion 280517-14 (3)

Køb billet til kampen på søndag lige her >>>