JENSENplus opgraderer sponsorat

Af: BJ - 1. august 2019, kl. 15:48

Møbelleverandøren JENSENplus har indgået en ny toårig sponsoraftale og er rykket op som bronzepartner.

Det er to år siden, at JENSENplus, der holder til i Randers, blev erhvervssponsor i AGF, og erfaringerne har været så gode, at sponsoratet nu er blevet opgraderet.

- Vi har været meget tilfredse med det udbytte, vores erhvervssponsorat har givet - ikke mindst vores deltagelse i en af netværksgrupperne har givet synligt afkast, og derfor har vi med den nye aftale fået plads i to af netværksgrupperne. Det er ikke kun forretningsmæssigt, at deltagelse i netværksgrupperne er en god investering. Også personligt giver det stor værdi, siger Jens Erik Nielsen, der er partner og adm. direktør i JENSENplus.

Det øgede engagement i AGF skal samtidig ses i lyset af, at JENSENplus om kort tid skifter adresse.

- Vi håber meget på, at vi snart kan rykke teltpælene op og flytte til Aarhus. Derfor giver det også kun ekstra god mening at løfte vores engagement i AGF og på den måde vise, at vi bliver knyttet endnu tættere til byen.

JENSENplus hjælper danske virksomheder, restauranter og offentlige institutioner med levering af møbler og spec. inventar til bl.a. arbejdspladser, loungeområder og kantinemiljøer. Det sker blandt andet i tæt samarbejde med eksterne arkitekter fra hele Danmark, hvilket sikrer, at kunderne får en erhvervsindretning, som er nøjagtig baseret på deres ønsker og behov.

Læs mere om JENSENplus på www.jensenplus.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet