Landsholdsudtagelser til Oliver Lund og Albert Grønbæk

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 26. august 2019, kl. 17:06

Oliver Lund er for første gang udtaget til et ungdomslandshold, og der er genvalg til Albert Grønbæk Erlykke.

Oliver Lund, der spiller højre back på U19 Liga-holdet, er for første gang kommet i DBU's søgelys. Han er således udtaget til U18-landsholdet, der i starten af september deltager i en turnering i Holland, hvor der venter spændende modstand i form af  USA, Mexico og Holland.

Oliver Lund (billedet) kom til AGF i 2016 fra samarbejdsklubben VSK Aarhus.

Holdkammeraten på U19 Liga-holdet Albert Grønbæk Erlykke kan også i starten af september se frem til opgaver i nationens tjeneste. Midtbanespilleren er med i den trup, U19-landstræner Henrik Clausen har udtaget til en turnering på Lolland-Falster, hvor blandt andre Wales og Norge er modstanderne.

Albert Grønbæk Erlykke har spillet i AGF siden 2015, hvor han kom fra samarbejdsklubben VRI.