Næste søndag fejrer vi fællesskabet og sammenholdet

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 23. august 2019, kl. 16:23

Den 1. september inviterer AGF alle klubbens samarbejdsklubber til fodbold og fest i Ceres Park, når vi tager imod Esbjerg kl. 12.

Der bliver gang i den næste søndag den 1. september, når vi fejrer fællesskabet og sammenholdet ved Samarbejdsklubbernes Dag 2019.

Til hjemmekampen mod EfB den 1.9 kl. 12 vil over 2.000 børn og unge sprede glæde og fest til Samarbejdsklubbernes Dag, der efterhånden er velkommen tradition i AGF. Sidste år kom der over 2.500 spillere, trænere og ledere fra vores mere end 60 samarbejdsklubber fra hele Østjylland. Og i år forventer vi lige så mange gæster, hvis ikke endnu flere. 

Samarbejdsklubber 280419-53

Årets Samarbejdsklub og Årets Frivillig 
På Samarbejdsklubbernes Dag hylder vi vores samarbejdsklubber som tak for det gode samarbejde. Og vi gør mere end at sige tak. For første gang kårer vi Årets Samarbejdsklub og Årets Frivillig i en samarbejdsklub. Vinderen af de to nye priser afsløres på dagen og præsenteres på banen i forbindelse med kampen mod EfB.

Udover selve fodboldkampen byder programmet også på forskellige aktiviteter. For eksempel udvider vi AL Bank Fanzonen med ekstra aktiviteter som for eksempel hoppeborge, fodbolddart, mini-baner, mål-konkurrencer og andre sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. I fanzonen kan man også møde spillere og Aros, der er klar på selfies og autografer. 

Samarbejdsklubber 280419-61

Inde i Ceres Park er der forkamp mellem Aabyhøj IF og Hammel og inden kampen mod EfB starter vil en spiller fra hver klub løbe på banen og alle samarbejdsklubber præsenteres.

I pausen afholder vi den store Århus Charter-pausekonkurrence, hvor en spiller fra hver klub deltager i konkurrencen om præmier til sin klubben.

Er der samarbejdsklubber, der stadig mangler at tilmelde sig, så kontakt os endelig. Måske du spiller på et hold og gerne vil deltage, men stadig mangler at tilmelde jer, så tag fat i din træner eller skriv en mail til tsk@agf-as.dk. 

Vi glæder os til næste søndag og Samarbejdsklubbernes Dag. 

Her er der billetter til kampen mod Esbjerg, der starter 1.9 kl. 12.

Her kan du se en video fra den seneste Samarbejdsklubbernes Dag

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet