Reserveligakamp på Fredensvang i dag

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 20. august 2019, kl. 12:44

Det er et stærkt reservehold, der i dag stiller til kamp i Reserveligaen hjemme mod AaB.

Efter gårsdagens kamp i Ceres Park er der i dag mere fodbold med hvide trøjer i Aarhus. Således får vi i dag besøg af AaB i Reserveligaen til en kamp på Fredensvang. 

Kampen er Reserveholdets tredje i denne sæson, der startede med en sejr netop mod AaB i Aalborg. Senest spillede holdet uafgjort i Hobro. 

Før kampen ligger vi nummer et i Reserveligaens Gruppe 4, hvor vi - udover Hobro og AaB - også er i pulje med Randers FC. 

På dagens hold finder vi blandt andre Nicolai Poulsen, der med sin karantæne i gårsdagens 3F Superligakamp i dag får kamp-minutter i benene. Poulsen får selskab af flere af sine kollegaer fra 3F Superliga-holdet, der - sammen med flere spændende spillere fra U19 - dermed udgør et stærkt reservehold til dagens kamp. 

Kampen mod AaB spilles i dag kl. 14 på bane 1 på Fredensvang og der er fri entré. 

AGF's trup:

Kasper T. Kristensen, Daniel Gadegaard, Sebastian Hausner, Daniel Thøgersen, Magnus Anbo, Alex Gersbach, Kasper Lunding, Patrick Mortensen, Alexander Ammitzbøll, Bror Blume, Nicolai Poulsen, Mikkel Lassen, Albert Grønlykke, Jacob Reus, Oliver Smith, Jacob Trenskow og Majaliwa Msabaha

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet