Sætter vi ny sæsonrekord på søndag?

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 30. august 2019, kl. 18:41

Lige nu er der ikke nok billetter ude til, at vi når sæsonrekorden på søndag. Men der er håb endnu.

I starten af ugen satte vi os som mål, at vi skal slå sæsonrekorden på søndag, når Esbjerg fB kommer på besøg til Samarbejdsklubbernes Dag - og da sæsonrekorden er på 11.739 håber vi, at nå 12.000 i Ceres Park.

Og her på tærsklen til weekenden nærmer vi os med hastige skridt en mulighed for, at sæsonrekorden kan stå for fald.

- Vi er ikke i mål endnu, men vi har langt fra opgivet håbet om at sætte en ny sæsonrekord på søndag. Skulle vi sætte en streg i sandet nu her fredag aften, så vurderer, at vi bliver på den gode side af 10.000 på søndag - det er også rigtig flot og uanset, hvor mange der kommer, så skal der nok blive en fantastisk stemning. Men vi håber, at Aarhus vil bakke ekstra meget op og dermed bidrage til at skabe en stor fodbolddag i Ceres Park ved at hjælpe med at få os over sæson-rekorden, siger billetchef i AGF, Jesper Spangsbjerg, der tror, at weekendens gode vejr kan få flere til at indløse billet til kampen i de kommende to døgn.

- Det ser ud til at vi får godt og tørt vejr på søndag, så sammenholdt med, at vi også holder Samarbejdsklubbernes Dag i forbindelse med kampen, så er vi stadig optimister i forhold til at nå i mål, tilføjer Jesper Spangsbjerg.

Mangler du stadig din billet til søndag, så find den her >>>>

Stor AL Bank Fanzone

Netop i anledning af Samarbejdsklubbernes Dag har vi på søndag udvidet AL Bank Fanzonen. Så der bliver mange muligheder for børn, barnlige sjæle og familier til at hygge sig inden kampen.
Se vores store udbud af underholdning og aktiviteter inden kampen her >>>>

Vi åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 10.30 og kl. 12 er der så kampstart på kampen mod EfB, hvor vi altså håber på, at se 12.000 fans i Ceres Park

Køb din billet til kampen her

>>>>

Husk at børnefamilier kan komme til fodbold - to voksne og to børn - for kun 200 kr.

Dermed tilbyder AGF den billigste entre for familier i 3F Superligaen. Dette er muligt fordi der i AGF er gratis adgang for børn under 15 år.

På gensyn på søndag!

Instagram1 (7)