Snart gælder det AC Horsens

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 16. august 2019, kl. 9:10

De to seneste kampe mod mandagens modstander, AC Horsens har givet en sejr. Sådan en jagter vi også efter weekenden hjemme i Ceres Park.

Efter to udekampe er vi på mandag endelig hjemme igen i egen skov, når AC Horsens kommer på besøg kl. 19.

Da vi i foråret var i pulje med AC Horsens i slutspillet har vi mødtes med den gule fare flere gange inden for den nærmeste fortid. Men alt i alt er det på mandag "kun" det 24'ende møde de to klubber i mellem i 3F Superliga-regi. Og her fører gæsterne i det samlede regnskab med 10 sejre, mens vi har trukket de tre point mod AC Horsens syv gange.

Alexander Ammitzbøll 280419-04I de seneste kampe mod AC Horsens har vi dog vundet de to efter vi fik sat en prop i en dårlig stime med blot to sejre i 11 kampe mod de gule syd fra.

Dog har gæsterne på mandag det faktisk ret godt med os på vores hjemmebane, hvor de kun har tabt én af deres sidste seks besøg her i Aarhus, da vi vandt vores seneste kamp mod AC Horsens 3-1 efter vi havde vundet en 3-0 sejr i slutspillets første opgør nede i Horsens. Og generelt har vi da også en flot statistik hjemme med kun to nederlag på Ceres Park siden marts. En tendens, der gerne må fortsætte på mandag, hvor vi jagter sæsonens første sejr og i øvrigt også sæsonens første mål på hjemmebane, hvor det som bekendt ikke blev til mål i den ene kamp, vi har spillet indtil nu, da FC Midtjylland var på besøg efter Aarhus Walk 2019. Sebastian Hausner 280419-07 (1)

Så der er al mulig grund til at komme i Ceres Park mandag aften kl. 19 og støtte holdet i bestræbelserne på at få sæsonens første sejr - når vi står sammen, er vi stærkest.- Vi savner vores hjemmebane og ser virkelig meget frem til mandag, hvor vi skal gå ind med samme hjerte og mandsmod som i den seneste kamp. Vi er klar og jeg håber, at vores fans også er klar, for vi kommer flyvende ud af starthullerne på mandag, siger cheftræner David Nielsen.

Køb din billet til kampen her >>>> 

Og husk, at du nu også kan få abonnement til fodbold i Ceres Park. Det koster fra 49 kr. om måneden. Se mere om det her >>>

Instagram1 (6)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet