Søndag fejrer vi fællesskabet og sammenholdet

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 27. august 2019, kl. 12:35

Vi glæder os til søndag, hvor vi fejrer Samarbejdsklubbernes Dag.

Søndag glæder vi os til at se op mod 2.500 børn, ledere og forældre fra vores mange samarbejdsklubber, når vi holder Samarbejdsklubbernes Dag i forbindelse med kampen mod EfB i Ceres Park.

Her fejrer vi fællesskabet og sammenholdet, når vi inviterer til en dag fuld af fodbold og oplevelser. Og vi håber på at slå sæsonrekorden indtil nu med 12.000 fans på lægterne i en stor fodboldoplevelse i skoven.

I forbindelse med Samarbejdsklubbernes Dag skruer vi op for aktiviteterne til børn og familier før og under kampen, der starter kl. 12. For udover selve fodboldkampen, der står mod Esbjerg fB, byder dagen også på forskellige aktiviteter, der er for alle - og ikke kun for AGF's samarbejdsklubber. 

For eksempel udvider AL Bank Fanzonen med ekstra mange aktiviteter inden kampen. Derfor kan man allerede fra kl. 10.30 opleve hoppeborge, fodbolddart, mini-baner, mål-konkurrencer og andre sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. 

DSC_7086 (3)

I fanzonen kan man også møde spillere og AGF's maskot Aros, der er klar på selfies og autografer. Og i AL Bank Fanzonen er der også rig lejlighed til at få stillet både sulten og tørsten ved madboderne inden kampstart kl. 12. 

Så sæt kryds i kalenderen og kom i skoven til en herlig fodboldsøndag. 

Find billetter her >>>>

Tager I hele familien afsted, så husk, at det er gratis for børn under 15 år at komme til fodbold i Ceres Park. Dermed tilbyder AGF den billigste fodboldoplevelse af alle 3F Superligaklubber i Danmark. 

Læs mere om det her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet