Stadig ubesejret i Reserveligaen

Af: MT/SHC - 20. august 2019, kl. 18:07

Mandag eftermiddag lagde Fredensvang ramme om sæsonens tredje kamp i Reserveligaen, da AaB var på besøg. Og det blev til en fin sejr til Reserveholdet.

Fra førstepladsen i vores pulje i Reserveligaen skulle vi i dag møde AaB i sæsonens tredje kamp i Reserveligaen.

Og som i den omvendte kamp i Nordjylland for en måneds tid siden blev det en god og tæt dyst mod nordjyderne som vi havde vundet 3-2 over i den omvendte kamp tilbage i juli. 

P1310320

I dag var det AaB, der lagde bedst ud og som hurtigt i kampen bragte sig foran på et flot eksekveret frispark ganske tæt på vores felt. 

Derefter bølgede kampen lidt frem og tilbage indtil i det 25. minut, hvor et AGF-indkast fra venstresiden bliver headet væk fra AaB-feltet, men lander lige i støvlen på Nicolai Poulsen, som flugtede bolden knastørt ned i højre hjørne til 1-1.

P1310408

Målet satte for alvor gang i AGF, som nu dominerede kampen og udbyggede føringen i det 32. minut, hvor det endnu en gang var et forsøg på en clearing fra AaB som igen landede lige i fødderne på en AGF'er på kanten af feltet. Denne gang var det Bror Blume, som vendte som på en tallerken og elegant lagde bolden ned i det højre målhjørne. 

Ellers forløb første halvleg med AGF mest på bolden og uden de store chancer til nogen af holdene. 

P1310332

Trods stor dominans før pausen, så sad vi ikke lige så meget på det i anden halvleg. Kampen vuggede mere frem og tilbage uden de store chancer indtil det 68. minut, hvor Anbo tog sagen i egen hånd og fintede to mand i højre side af AaB's felt, hvilket resulterede i, at han bliver fældet til et straffespark. Det omsatte Patrick Mortensen sikkert til stillingen 3-1, der også blev slutresultatet, da der ikke blev scoret mere denne eftermiddag på Fredensvang.  

P1310403 (1)

- Vi forsøger altid at være konkurrencedygtige i reserveholdskampene ved at mikse Superliga-spillere og unge spillere. Jeg synes, vi var meget vel-organiseret i dag og vi havde en god intensitet. Anden halvleg var lidt hård ved os, men vi forsvarer rigtig godt, vi lukker deres rum godt ned og skaber gode situationer offentsivt, hvilket også giver os straffesparket, der ender i et mål, lød det efter kampen fra assistentræner Rubén Sellés, der står i spidsen for Reserveholdet. 

- Alt i alt er jeg stolt af drengene fordi de arbejder hårdt for reserveholdet - det er lige netop det, der gør, at vi er i stand til at bringe de unge spillere ind på Superligaholdet, tilføjede Sellés efter kampen.  

Med dagens sejr ligger vi nu alene i spidsen for Reserveligaens gruppe 4 med syv point for tre kamp. Næste kamp for reserveholdet er den 16. september hjemme mod Hobro IK. 

Kampfakta - Reserveligaen 

AGF - AaB 3-1 (2-1)

Målscorer for AGF: Nicolai Poulsen, Bror Blume og Patrick Mortensen. 

AGF start 11:
Kasper T. Kristensen - 
Magnus  Anbo, Mikkel Lassen. Sebastian  Hausner, Alex  Gersbach -  Nicolai Poulsen  (Ud 75. min.),  Bror Blume  (Ud 85. min.),  Kasper Lunding  (Ud 30. min),  Alexander  Amitzbøll  (Ud 88 min.),  Daniel Thøgersen -  Patrick Mortensen  (Ud 77. min.)    

Bænk   
Daniel Gadegaard, Albert Grønlykke  (Ind 30. min),  Jacob Reus  (Ind 75. min.),  Oliver Smith  (Ind 77. min.) Jacob  Trenskow  (Ind 85. min.), Nikolaj Dahl Sauer (Ind 88. min)

AaB's trup og start 11

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet