Til træning i samarbejdsklubber

Af: SHC - 15. august 2019, kl. 10:14

Onsdag aften var Superliga-spillerne på tur til fire af vores samarbejdsklubber.

AGF har et tæt og stærkt bånd til vores samarbejdsklubber. Det kan man blandt andet opleve, når vi besøger klubberne til træningsaftner eller andre arrangementer.

I denne sæson besøger vi hver måned fire udvalgte samarbejdsklubber, og i går var turen nået til TRIF i Rønde, VSK, Todbjerg/Mejlby og Stavtrup IF.

I TRIF var blandt andre Frederik Tingager, Alexander Munksgaard, Mustafa Amini og Niklas Backman på besøg - til stor glæde for de over 200 fremmødte børn og forældre.

20190814_171405

- Tak for en god oplevelse og stor ros til alle spillerne, der gjorde det rigtig godt under træningen og var meget imødekommende overfor vores spillere. Så det blev en skøn aften med træning, autografer, pølser fra vores lokale Meny og masser af smil, lød det fra Rikke Baarstrøm, der er formand for TRIF Fodbold i Rønde.

20190814_175159

I Stavtrup IF, hvor billederne her stammer fra, var der også gang i den. Her var blandt andre Jakob Ankersen, Jesper Juelsgaard, Mustapha Bundu og Youssef Toutouh afsted. Spillerne stod i spidsen for træningen inden der efterfølgende var autografskrivning og fællesspisning med masser af glade Stavtrup IF spillere og ledere.

Den 1. september fejrer vi i AGF i øvrigt vores samarbejdsklubber ved Samarbejdsklubbernes Dag, når vi møder EfB hjemme i Ceres Park.

20190814_171546