Turen går til Brøndby

Af: SHC / Foto: Getty Images - 22. august 2019, kl. 20:09

Søndag gælder det Brøndby IF på udebane.

Efter mandagens herlige sejr hjemme i Ceres Park er det snart blevet tid til sæsonens første rivalopgør, når turen går til Brøndby på søndag.

Og selv om mange AGF'ere har været forbi udebanen på Brøndby Stadion gennem tiderne, så skal vi naturligvis ikke gå glip af en Turen går til - denne gang altså til Vestegnen.

Destinationen på søndag - Brøndby Stadion har plads til 28.000 tilskuere og er dermed Danmarks næststørste fodboldstadion - kun overgået af Telia Parken. Som nummer tre kommer vort eget Ceres Park.

Brøndby Stadion fik i 2000 en omfattende ombygning til det vi kender i dag - og siden har der løbende været justeringer af tilskuerfaciliteterne. De justeringer gør, at der er i dag er 19.700 siddepladser, mens resten af tilskuerpladserne udgøres af ståpladser, der er placeret på udebaneafsnittet og Sydsiden.

Billetter til udebaneafsnittet findes her >>>

Både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer busture til Brøndby Stadion - ture, hvor der på forhånd er stor interesse.

Hvis man har planer om selv at tage turen til kampen, kører der tog fra Aarhus til Høje Taastrup St. Herfra kan man tage et DSB S-tog videre til enten Glostrup eller Brøndbyøster St. Begge steder med gode busforbindelser til Brøndby Rådhus og Brøndby Hallen, hvorfra der kun er få minutters gang til stadion. Og for de friske er gåturen fra Glostrup Station ikke så lang.

Kører man selv, så skal man holde øje med frakørsel 2-Brøndbyvester fra Rute 21, når man kommer ad motorvejen mod Brøndby.

Se også Brøndby IF's egen guide til udebanefans her.

Og her finder man Superligaens optakt til kampen.

I øvrigt, så opfordrer tilhængerne alle til at komme i hvidt på udebaneafsnittet. Så frem med kamptrøjen eller den hvide jakke.

Mangler du i den forbindelse stadig den nye hjemmebanetrøje, så kan du finde den i AGF Fanshoppen.

Søndagen kamp starter kl. 18 og billetter købes her >>>

KSDH!

Getty Images -1059649456 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet