Turen går til Haderslev

Af: FS - Foto: Getty Images den 8. august 2019, kl. 11:32

Mandag den 12. august venter endnu en udekamp, når vi skal en tur syd på – nærmere bestemt Haderslev og SønderjyskE. Her får du en gang praktisk information forud for turen syd på.

Mandag skal vi rejse os efter det tunge nederlag i Lyngby, når SønderjyskE venter på udebane i 3F Superligaens 5. spillerunde. Og skal man tro statistikken, så er der fine chancer for, at sæsonens første sejr kan falde mandag aften.


I sidste sæson vandt vi nemlig alle fire indbyrdes opgør - to i grundspillet og to i Play Off - og faktisk er vi oppe på fem sejre i træk mod Glen Riddersholms tropper.


Find din billet til kampen her >>>

Getty Images -1137427600 (1)

Foto: Getty Images

Destinationen for mandagens kamp hedder Sydbank Park, der blev opført i 2001, men har i løbet af de seneste fem år gennemgået mange forandringer. Lige nu arbejdes der stadig på at gøre det sidste tribunearbejde færdigt, så et forbedret stadion kan stå klar i starten af 2020.


Der er i alt plads til 10.000 tilskuere på Sydbank Park. 1.000 af disse kan stå på udebaneafsnittet, der er placeret på KRIFA-tribunen.
Du finder billetter til afsnittet her.
Og her er informationen fra SønderjyskE til de medrejsende fans.

Getty Images -1137429736

Foto: Getty Images

Tag med
Som sædvanligt kan man rejse af sted med andre fans, da både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer busture til Haderslev.
Planlægger man i stedet at tage bilen, så er dette også en nem løsning. Fra E45-motorvejen er der gode indfaldsveje, som fører direkte til Sydbank Park. Stadion har adressen Stadionvej 7, 6100 Haderslev.


Den offentlige transport er en tredje mulighed for på mandag at komme til fodbold. Der kører ikke tog direkte til Haderslev, men der er gode togforbindelser mellem Aarhus og Kolding, mens der fra Kolding kører busser det sidste stykke til Haderslev.


Vi håber naturligvis på at se så mange fans som muligt tage med for at støtte holdet - opbakningen har været enorm indtil videre i sæsonen, og det især nu, at holdet har brug for fansenes massive rygstød i jagten på sæsonens første sejr. Vi har før indtaget Sydbank Park med mange fra Aarhus. Lad os gøre det igen på mandag.


Der er kampstart mandag 12. august kl. 19 på Sydbank Park i Haderslev. Og husk, at du som altid kan spille på kampen hos vores gode venner fra 888sport.
Køb billet her >>>>

Instagram4 (4)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet