U17 med ny tilgang

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 16. august 2019, kl. 11:44

Lørdag har U17 sæsonpremiere på Fredensvang mod SønderjyskE, og det bliver et AGF-hold med et mere fremadrettet og aggressivt udtryk, man vil få at se på banen.

Cheftræner Dennis Ramonn Olsen ser frem til at sende sit nye mandskab i ilden.

- Det er altid spændende at se, hvor drengene står. Vi har en stor trup, hvor der er en god blanding af første- og andetårs. Vores andetårs er lige nu langt fremme, fordi de fik rigtig meget spilletid på U17 som førsteårs. Så nu bliver det spændende at se, om de er klar til at tage det ansvar, der følger med på banen. 

- Det har været en kort opstart, hvor vi har fået set alle i aktion. Vi havde to dårlige testkampe mod OB og Horsens, men sluttede så fint af i generalprøven med en sejr over FC Midtjylland. Så jeg er fortrøstningsfuld. Drengene ser ud til at være klar, fortæller Dennis Ramonn Olsen.

Han har brugt den korte opstart på at introducere en del nye ting for spillerne.

- Vi har arbejdet med et nyt system og en ny tilgang. Det har de taget godt imod, men det er klart, at det tager noget tid, og jeg tror først, at vi i løbet af efteråret ser, at det rigtig har sat sig.

Et af resultaterne af den nye tilgang skal være et mere aggressivt udtryk.

- Vi har også tidligerne gerne villet være fremadrettede og aggressive i vores pres, men det bliver der sat en ekstra tyk streg under nu, og det synes jeg passer godt til spillerne. Vi har nogle spillere, der gerne vil frem over stepperne og gerne vil vinde bolden tæt på modstanderens mål. Det er det, man skal kunne se, når man er til vores kampe. Og man skal kunne se nogle spillere, som vil diktere spillet med og uden bold. I vores spillestil stiller vi ekstremt store krav til vores spillere i forhold til, hvordan vi skal spille mod de enkelte systemer. Det kræver, at spillerne har et højt teknisk niveau, og der synes jeg, at vi er langt i forhold til hvor kort tid vi har arbejdet med det, fortæller U17-cheftræneren, der har som målsætning at gøre hans spillere klar til de næste skridt i deres fodboldudvikling.

- Det handler om, at vi skal 'pushe' vores ældste spillere op til U19-niveau, når de er klar til det, og en anden målsætning er, at vi skal få en masse førstårs ind og spille kontinuerligt. På resultatsiden ved vi godt, at det er fugl og fisk i U17-fodbold, men jeg vil sige, at jeg har større forventninger til den resultamæssige del, end jeg havde sidste år. Det er og bliver dog ikke det primære fokus for mig eller klubben.

I sæsonpremieren gælder det SønderjyskE, og Dennis Ramonn forventer en livlig og begivenhedsrig kamp.

- Vi havde godt fat i SønderjyskE sidste år, men det kan vi ikke rigtig bruge til noget nu. Som altid er det et fysisk stærkt hold, de kommer med - som jeg siger, så må de få noget godt rugbrød i Sønderjylland. De er organisatorisk stærke og vil gerne være duelstærke, men samtidig synes jeg også, at vi ser et SønderjyskE-hold, der vil spille mere fodbold, end de har gjort tidligere, og det gør som regel, at det bliver nogle livlige kampe. Så jeg kan kun opfordre alle fodboldinteresserede til at komme ud på Fredensvang - også for at se de talenter, der om nogle år måske kan opleves i Ceres Park.

Op til den nye sæson har U17 fået tilgang af tre nye spillere: Gustav Junge er kommet fra FC Midtjylland, Emil Vestergaard er ny fra Randers FC, og Mathias Sauer er skiftet til AGF fra Silkeborg IF. Sidstnævnte må han dog se bort fra i sæsonpremieren.

- Vi har lidt småskader, og så har vi Mathias Sauer med U16-landsholdet i England. Til gengæld har vi fået Daniel Jacobsen og Frederik Ihler tilbage fra U17-landsholdet, hvor de var med til at vinde Open Nordic-turneringen, siger Ramon.

U17-kampen mod SønderjyskE har kick off kl. 12.30 på Fredensvang.

U17-truppen:

1. Villads Olesen
2. Christian Mikkelsen
3. Ayman Chadi
4. Daniel Jacobsen
5. Johannes Hansen
6. Lukas Therkildsen
7. Asker Beck
8. Oscar Artero
9. Emil Vestergaard
10. Alexander Laursen
11. Frederik Ihler
12. Jonathan Hutters
13. Faysal Halimi
14. Magnus Isager
15. Ole Jessen
16. Lucas Moser
17. Marius Hausted
18. Gustav Junge
19. Andreas Nybro
20. Martin Mai
21. Oscar Peier
22. Jacob Andersen
23. Mathias Sauer
24. Theodor Felix
25. Andreas Skov
26. Mikkel Holm
27. Casper Hansen
28. Anders Cott
29. Leo Lunding
30. Anton Beck
 

Trænere & ledere

Cheftræner: Dennis Ramonn Olsen 
Assistenttræner: Kasper Kececi og Jens Knudsen
Målmandstræner: Søren Holm Nielsen
Holdleder: Anders Glisborg 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet