U19 vil diktere spillet

Af: BJ - 18. august 2019, kl. 19:56

Efter en relativ kort opstart er U19 klar til igen at spille om point, når SønderjyskE lørdag gæster Fredensvang. Cheftræner Fatah Abdirahman føler, at hans mandskab står godt rustet til sæsonpremieren.

- Det har været en god opstart. Vi har en større trup i år og har derfor kunnet arbejde lidt anderledes på træningsbanen, og vi har blandt andet været samlet tre dage på træningslejr i Vrå, hvor vi har kunnet gå mere i dybden med tingene. Vi har også gjort det lidt anderledes i år i forhold til sidste år. Vi har matchet spillerne lidt mere internationalt ved at møde HSV og Puerto Pro FC fra Colombia. Spillerne er blevet presset fysisk med det samme for at komme op i gear helt fra starten, fortæller U19-cheftræner Fatah Abdirahman, der håber, at det træningsfokus, de har haft i opstarten, allerede vil komme til udtryk i sæsonpremieren.

- Jeg vil rigtig gerne se nogle af de ting, vi har arbejdet med. Vi skal være fremadrettede, presse højt og spille hurtigt. Og vi skal styre, hvor modstanderne får lov til at spille, når vi ikke har bolden. Vi har forskellige typer af spillere, så jeg er meget spændt på at, hvordan relationerne kommer til at være, og hvordan spillerne sammen håndterer den nye stil, vi praktiserer i hele talentafdelingen.

Hans målsætning for sæsonen er først og fremmest at give spillerne de bedst mulige forudsætninger for at tage skridtet op på højeste niveau.

- Det er klart, at vi gerne vil have ligeså mange spillere op på førsteholdet, som vi fik i sidste sæson. Der er allerede mange nu, og vi skal forsøge at skubbe nogle af 00'erne og 01'erne tættere på. Resultatmæssigt vil vi gerne ende lidt højere i tabellen end sidste år, men vi vil aldrig gå på kompromis med den enkelte spillers udvikling og i forhold til, hvem vi gerne vil skubbe tættere på førsteholdet. I gruppen har vi snakket om, at vi gerne vil slutte i top seks, men vi har nogle delmål i forhold til pointgennemsnit, som vi har lidt mere fokus på. 

Lørdag kl. 12.30 skal de første point hentes mod SønderjyskE på Fredensvang, og her vil han se sine spillere gå på banen med den rette attitude.

- Det er nogle store drenge, vi skal op imod - et fysisk stærkt hold. I sidste sæson tabte vi 1-2 på hjemmebane, og det er måske den værste kamp, jeg har oplevet som træner, fordi vi tabte på indstilling. SønderjyskE ville det meget mere end os. Vi ved, at de kommer med 120 km i timen. De vil slås, de vil duellere, og de vil køre på dødbolde og kontra, så det vil overraske mig meget, hvis de kommer med noget andet. Vi skal tage styringen i forhold til spillet med bolden. Vi skal diktere spillet. Det er vores hjemmebane, og det skal være tydeligt, at det er os, der bestemmer på Fredensvang, siger Fatah Abdirahman, der har fået tilgang af fem nye spillere til den nye sæson. Det er Anders Fæster (FC Gronningen), Sebastian Beraque (Randers FC), Majaliwa Msabaha (Randers FC), Nikolaj Dahl Sauer (Silkeborg IF) og Oliver Malthe Korsgaard Schmidt (Silkeborg IF). U19-truppen, der også tæller de to U20-spillere JAcob Trenskow og Mostafa Marouff, ser således ud:

1. Daniel Gadegaard
2. Mikkel Lassen
3. Emil Agerbæk
4. Sune Balle
5. Mads Thorsøe Bager
6. Jacob Trenskow
7. Mostafa Maarouf
8. Nikolaj Dahl Sauer
9. Anders Fæster
10. Albert Grønbæk Erlykke
11. Jonas Yderholm
12. Majaliwa Msabaha
13. Marcus Ginnerup
14. Magnus Kirchheiner
15. Peter Rogers Mfaume
16. Asger Errboe Svendsen
17. Oliver Schmidt
18. Viktor Storgaard
19. Oliver Murtaza Øduk Lund
20. Jacob Reus
21. Frederik Normann Hedegaard Jørgensen
22. Sebastian Beraque
23. Thomas Kristensen
25. Jon Jokull Hjaltason  
 

Trænere & ledere

Cheftræner Fatah Abdirahman 
Assistenttræner: Jonas Grauslund
Holdleder: Peter Suarez Bjørndal 
Holdleder ass.: Per Ginnerup
Målmandstræner: Søren Holm Nielsen
 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet