Youssef Toutouh udlejes til norsk klub

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 19. august 2019, kl. 12:53

Youssef Toutouh udlejes til Stabæk i den norske Eliteserie.

Youssef Toutouh skal i den kommende tid spille fodbold i Norge, når han udlejes til Oslo-klubben Stabæk, der spiller i den norske eliteserie.

Toutouh er således rejst til Oslo, hvor han tiltræder i Stabæk på en lejeaftale frem til nytår. 

- Youssef har haft svært ved at finde vej til startopstillingen, og sågar også hvad angår spilletid fra bænken, hvorfor vi nu i fællesskab har valgt at forfølge en mulighed i Norge til ham - en mulighed, der forhåbentligt kan resultere i, at der kommer en bedre og mere fit udgave af Youssef ud på den anden side efter jul. Vi håber, at denne nye udfordring og luftforandring til Youssef kan være med til at booste ham som spiller, og det bliver forhåbentlig et rigtig godt ophold, der nu venter ham, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Youssef Toutouh, der er 26 år, kom til AGF sidste efterår efter han en periode var uden kontrakt efter syv år i FC København. Toutouh har indtil videre spillet 15 kampe for AGF og scoret et mål. 

I Stabæk får Youssef Toutouh selskab af de to danske spillere; Den tidligere AGF'er Kasper Junker, der netop er skiftet til klubben, samt Sammy Skytte. 

Aftalen med Stabæk løber til 31.12 2019.

Youssef Toutouh 120519-002

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet