AGF-aktionærer inviterer frivillige til AGF’s JULEHJÆLP

Af: SHC - 6. december 2019, kl. 13:06

Frivillige fra de seks hjælpeorganisationer bag AGF's JULEHJÆLP bliver inviteret til fodbold på søndag.

En række af AGF's større aktionærer har i fællesskab sørget for, at frivillige fra de seks organisationer, der er med i AGF's JULEHJÆLP på søndag, kan komme gratis til kampen mod Lyngby.

Aktionærerne har således samlet ind til, at organisationerne kan invitere alle deres frivillige med en ledsager med til årets sidste hjemmekamp. De sørger dermed for, at de frivillige fra organisationerne får muligheden for at komme til fodbold - og oven i købet også til et særligt arrangement inden kampen, hvor de kan varme op til kampen med andre frivillige og få en eksklusiv sportslig optakt til opgøret mod Lyngby. 

21 AAS AGF Julehjælp 1a2

De seks organisationer, der er med i AGFs JULEHJÆLP er: Børnenes Kontor Aarhus, Røde Kors (Aarhus, Syddjurs, Faurskov og Skanderborg), Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus. 

Organisationerne står for at uddele julehjælpen til de værdig trængende som de har kontakt med. Og takket være velvillig opbakning fra en række af AGF's sponsorer kan de seks organisationer til sammen uddele mere end 2.500 julepakker efter søndagens kamp. 


Og med initiativet fra aktionærerne, så vil de frivillige selv bidrage til julehjælpen blot ved at komme til kampen.

For AGF's JULEHJÆLP fungerer ved, at for hver tilskuer, der møder frem til kampen på søndag, donerer AGF - ved hjælp fra klubbens sponsorer - mindst 100 kr. til en julepakke. Og ambitionen er nå for en million kr. i samlet julehjælp. Det kræver altså, at 10.000 tilskuere kommer til kampen og dermed bidrager til en håndsrækning i juletiden til dem, der har allermest brug for det. - Vi er overordentlig glade for dette initiativ og vi takker de pågældende aktionærer mange gange for på den her måde - både at bidrage til AGF's JULEHJÆLP, men også for, at vi kan give de mange engagerede frivillige fra organisationerne en god oplevelse på søndag, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

AGF's JULEHJÆLP finder sted i forbindelse med AGF's hjemmekamp mod Lyngby på søndag den 8. december kl. 14 i Ceres Park. Køb billet her.

Og husk at alle på Ceres Park tæller med - sæsonkort, sponsorer, børn, billetkøbere - alle tæller med. Så kom i Ceres Park på søndag. Jo, flere vi bliver, jo mere julehjælp kan vi gi'.

Billetter til kampen findes her.

FB_event _cover

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet