AGF forlænger med David Nielsen

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 22. december 2019, kl. 12:46

Ny aftale med cheftræner David Nielsen, der forlænger sin kontrakt med AGF med tre år.


AGF og klubbens cheftræner David Nielsen har fået papir på hinanden frem til sommeren 2023. Dermed forlænger AGF og cheftræneren en aftale, der ellers stod til at udløbe til sommer. Den nye kontraktforlængelse gælder tre år yderligere - frem til 30. juni 2023. - Den strategi, spillestil og det udtryk, vi i fælleskab har vedtaget for fodbolden i AGF, er inde i en rigtig god udvikling og er kommet bedre og bedre til udtryk som tiden er gået. Ligesom hele træningskulturen i vores unikke faciliteter på Fredensvang er løftet kraftigt over perioden med David Nielsen som cheftræner. Det er noget som David og vores højt kvalificerede stab rundt om holdet skal have stor ros for, lyder det fra sportschef i AGF, Peter Christiansen i forbindelse med forlængelsen med cheftræneren.

- I løbet af den nye kontraktperiode med David Nielsen som cheftræner, vil vi - og det har vi haft stor enighed om og givet håndslag på - på alle områder nogle spadestik dybere ned i måden, vi gør tingene på i AGF. Fremtiden skal ikke kun handle om at fastholde, men i grad også om, at videreudvikle og nytænke den måde, vi arbejder på i dagligdagen - på alle områder rundt om Superligaholdet, men også i AGF helt generelt, tilføjer Peter Christiansen. 

David Nielsen 170619-04

Med en kontraktforlængelse på plads ser David Nielsen nu frem til at arbejde videre med holdet i de kommende år.

- Jeg er rigtig glad for at være i AGF, hvor vi længe har haft gang i en god og spændende udvikling. Det vil jeg gerne fortsætte med at bidrage til og arbejde videre i det spor, vi i fællesskab har lagt. Så jeg er slet ikke klar til at forlade AGF, hvor jeg er omgivet af dygtige og kompetente folk - både omkring ligaholdet og i talentsektoren, og hvor jeg til daglig får lov til at arbejde med dygtige spillere i en fantastisk klub - det vil jeg fortsat gerne være en del af. Så jeg er meget glad for, at vi nu har lavet en ny aftale, siger David Nielsen, der kom til AGF i efteråret 2017.

AGF åbner foråret i 3F Superligaen den 16. februar med et lokalopgør mod Randers FC hjemme i Ceres Park. Find billet til den kamp her >>>>

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet