Duncan og Gersbach udtaget til slutrunde

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen og Getty Images - 30. december 2019, kl. 12:34

To af AGF's australske landsholdsspillere skal kæmpe om de asiatiske U23 mesterskaber til januar.

Når 3F Superliga-truppen vender tilbage fra juleferie og går i gang med forberedelserne til foråret i 3F Superligaen, så bliver det uden Zach Duncan og Alex Gersbach.

De to australske AGF'ere er nemlig blevet udtaget til AFC U-23 Championship (De Asiatiske Mesterskaber for U23-hold), der finder sted i Thailand fra den 8. til den 26. januar.

Her skal 16 hold kæmpe om titlen og ikke mindst om adgangen til de olympiske lege i Tokyo i 2020. For de tre bedste hold i turneringen vinder retten til at dyste i den olympiske fodboldturnering i Japan til sommer. Ja, hvis Japan vinder turneringen, så kan en fjerdeplads også være nok til OL-kvalifikation, da Japan er fødte deltagere i OL-truneringen. 

Getty Images -1183013160

(Zach Duncan scorede i november i en forberedelseskamp til den turnering, der nu venter ham, Gersbach og resten af det australske U23 landshold) Zach Duncan og Alex Gersbach og resten af det australske hold starter turneringen mod Irak onsdag den 8. januar, hvorefter der så venter to yderligere puljekampe mod Bahrain og værtsnationen Thailand inden finale-runderne starter.  

Går Australien hele vejen, så er der finale i turneringen den 26. januar, hvorefter de to australske ungersvende vil støde til resten af 3F Superligaen-truppens opstarts-forberedelser. Held og lykke til Duncan og Gersbach!

Getty Images -1183013199

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet