Eskelinen vil slutte godt af hjemme

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 7. december 2019, kl. 17:42

Målmand William Eskelinen er stålsat på at tage en sejr i morgen, når Lyngby Boldklub kommer til Aarhus til årets sidste hjemmekamp.

Det er en revanchelysten målmand, der i morgen pakker handskerne ned for at gøre klar til årets sidste hjemmekamp, når vi møder Lyngby Boldklub hjemme i Ceres Park kl. 14.

For den omvendte kamp tilbage i august, hvor vi jo tabte 1-2, er nemlig seneste gang, William Eskelinen måtte gå fra banen med et nederlag efter at ha' vogtet buret - et nederlag, som var lidt unødvendigt, og som kun er med til at motivere Eskelinen endnu mere til morgendagens dyst.

- Jeg synes, vi havde kontrol på kampen, da vi mødte dem på deres bane, men vi satte alligevel vores føring over styr i anden halvleg. Det var et hårdt nederlag, og det skal vi ud og revanchere, siger William Eskelinen, der også brænder for at sætte et godt punktum for sæsonen på Ceres Park i årets sidste hjemmekamp.

- Det er vores hjemmebane, og vi skal ud og styre matchen. Vi skal komme ud med ild i øjnene. Og vi vil gøre alt for, at vi kan få en sejr i den sidste hjemmekamp i år, siger William Eskelinen, som du i øvrigt kan møde i kamp-programmet til kampen i morgen.

William Eskelinen 010919007

Kom i Ceres Park og støt Eskelinen og gutterne frem mod revanchen. Samtidig støtter du også AGF's JULEHJÆLP, hvor vi skal samle julehjælp ind.

Og jo flere, der kommer på Ceres Park, jo mere kan vi gi' i julehjælp efter kampen. Så kom i Ceres Park i morgen - der er kampstart kl. 14.

Billetter findes her >>>

Aarhus -540x 320 (4)