EY og AGF i nyt partnerskab

Af: SHC - 4. december 2019, kl. 10:49

Revisions- og rådgivningsvirksomheden EY er ny guldpartner i AGF.

Et af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder indgår nu et nyt partnerskab med AGF, hvor EY bliver ny såkaldt Guldpartner.

Med udgangspunkt i EY's kontor i EY-huset ved Bruun's Galleri i hjertet af Aarhus skal det nye samarbejde bidrage til at konsolidere EY's position som det største revisions- og rådgivningskontor uden for København.

- Med den stærke position har det været naturligt for os at indgå et partnerskab med AGF, der på mange måder er et symbol på byen for mange mennesker og virksomheder - ikke bare i Aarhus, men i hele Østjylland. Og vi ser frem til at få glæde af samarbejdet på mange parametre. For eksempel det stærke netværk, som AGF kan tilbyde, men også i forhold til den eksponering og brandingværdi, hvor AGF har en unik position i byen, som vi glæder os til at blive en del af, siger partner Jens Weiersøe Jakobsen.

Første gang i 3F Superliga
I Aarhus beskæftiger EY ca. 270 medarbejdere inden for rådgivning og revision. På verdensplan er EY en af de helt store virksomheder inden for sit felt med ca. 280.000 medarbejdere og aktiviteter i 150 lande.

I Danmark er det første gang, at EY indgår i et partnerskab med en 3F Superligaklub som det, AGF og EY nu tager hul på.

- Vi arbejder med både lokale og internationale - store og mellemstore - virksomheder, samt mindre virksomheder og iværksættere. Så det er meget relevant for os at være med omkring AGF og dermed understrege vores tilstedeværelse i byen. AGF er en professionel samarbejdspartner, og klubben er inde i en god og positiv udvikling, som vi ser frem til at bidrage til med vores ekspertise, faglighed og opbakning, siger partner Jens Weiersøe Jakobsen.

Fakta om EY
EY er et af de største revisions- og rådgivningsfirmaer i Danmark og globalt. EY har 17 kontorer i Danmark og Grønland med i alt omkring 1.650 medarbejdere, og i Aarhus holder EY til i EY-huset ved Bruun's Galleri, hvor der er ca. 270 medarbejdere.

EY har en bred og alsidig kundekreds, der spænder fra mindre og mellemstore virksomheder inden for alle brancher over statslige selskaber og offentlige virksomheder til store internationale og børsnoterede selskaber.