Goal Station klar på Fredensvang

Af: BJ - 20. december 2019, kl. 11:52

Når AGF's spillere - lige fra de yngste poder til Superliga-truppen - tager hul på træningen i starten af det nye år, står et helt nyt træningsområde klar til dem på Fredensvang.

Det er en såkaldt Goal Station, der den seneste måned er blevet opført på bane 3 - også kaldet højbanen eller 'Råsunda'.

Goal Station er et indhegnet træningsområde med en række multifunktionelle træningsmetoder, som  giver nye, forbedrede muligheder for individuel træning og selvtræning. Træningen kan kobles op på en app, som KMD har udviklet. Alle øvelser på Goal Station-banen bliver fulgt af sensorer, og data på den enkelte spillers tekniske præstation bliver automatisk lagret. I analyseportalen kan data analyseres og eksempelvis bruges til at benchmarke og identificere udviklingsområder og fokusere træningen for de enkelte spillere - ligesom den enkelte spiller også kan følge med i den udvikling, han har på specifikke træningsområder.

Bane 3 har tidligere været en græsbane, som dog kun i et begrænset omfang er blevet brugt de senere år. Men med kunstgræs og lys på banen er området nu anvendeligt hele året.

I det tidlige forår vil den nye Goal Station, der er blevet opført af Winther Sport & Fritid, officielt blive indviet. Mere om det senere på AGF.dk.

Goal Station1

Goal Station2

Goal Station5

Goal Station6

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet