Holdet håber at se mange til AGF's JULEHJÆLP

Af: SHC / Foto: Gaston Szerman og Ole Nielsen - 6. december 2019, kl. 9:02

Sidste kamp i år venter på søndag. Her håber vi at se mange på lægterne. Ikke kun for at bakke holdet op, men også for at støtte AGF's JULEHJÆLP.

Søndag gælder det årets sidste hjemmekamp, når Lyngby Boldklub kommer til Aarhus til en spændende kamp om vigtige point. Samtidig holder vi også AGF's JULEHJÆLP, hvor vi i den kolde tid skal gøre julen lidt varmere for dem, der trænger til en hjælpende hånd.I AGF's JULEHJÆLP er vi gået sammen med seks lokale hjælpeorganisationer om en ambition om at samle julehjælp for en million. Men skal vi nå det mål, så skal vi blive 10.000 på Ceres Park.

For AGF's JULEHJÆLP fungerer ved, at for hver tilskuer, der møder frem til kampen, donerer AGF - ved hjælp fra vores sponsorer - julehjælp for en værdi af mindst 100 kr. Og ambitionen er altså at indsamle gaver til en værdi af en million, der vil komme værdig trængende familier til gavn i den kommende juletid. 

Julehjælp (3)

Og efter søndagens udekamp i Esbjerg, ser holdet nu frem til at komme hjem i Ceres Park igen til en kamp, hvor det altså udenfor banen også handler om at hjælpe, mens der inde på banen skal kæmpes en hård kamp for point.- Vi håber at se, så mange på Ceres Park som muligt. Vi skal ha' samlet rigtig mange penge ind til julehjælpen. Og jo flere, der kommer, jo mere får vi samlet ind. Så vi håber virkelig at se mange på søndag, siger Patrick Mortensen. 

Mortensen

- Det betyder meget, når der kommer mange på lægterne. Vores folk i administrationen har været gode til at skabe gode temaer omkring kampene, og det er dejligt, at vi nu kan hjælpe nogen, der har det lidt svært. Så vi ser frem til årets sidste hjemmekamp, siger cheftræner David Nielsen.

Alle tæller med 
Til AGF's JULEHJÆLP er det alle på Ceres Park, der tæller med. For hver gæst, giver vi mindst 100 kr. i julehjælp. Og alle sæder, hoveder og hjerter tæller. Sæsonkortholdere, sponsorer og billetkøbere - alle billetter tæller. Også vores børnebilletter, hvor børn under 15 år jo kommer gratis til fodbold i Aarhus. Alle tæller i bestræbelserne på at rejse så meget julehjælp som muligt. 

Køb billetter her >>>Aarhus -540x 320 (1)

-Vi ved godt, at en kamp i december godt blive en kold omgang i Ceres Park. Men sammen kan vi skabe varme og hjælpe til, at julen bliver bedre for dem, der har brug for en ekstra håndsrækning. Og jo flere, der kommer til kampen, jo mere julehjælp får vi altså mulighed for at give videre, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.AGF'S JULEHJÆLP sker i samarbejde med seks lokale hjælpeorganisationer: Børnenes Kontor Aarhus, Røde Kors (Aarhus, Syddjurs, Favrskov og Skanderborg), Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus.

Hjælpeorganisationerne står for at uddele julehjælpen til de værdigt trængende som de har kontakt med. 

Så kom til årets sidste kamp i Ceres Park. Dermed støtter du AGF's JULEHJÆLP. Og hver en billet tæller. Så kom i skoven på søndag den 8. december kl. 14, så vi sammen kan samle julehjælp ind til så mange som muligt. 

Find billet til kampen her >>>>

Udover AGF's JULEHJÆLP, så er det også Sæsonkortholdernes Dag på søndag. Derfor mødes sæsonkortholderne af et spændende program inden kampen.

Ceres Park -Aarhus Stadion 280517-01

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet