Julehjælp på vej

Af: SHC - 9. december 2019, kl. 14:50

Efter årets sidste hjemmekamp er der nu julehjælp på vej for mere end 600.000

Søndagens hjemmekamp var også dagen, hvor vi holdte AGF's JULEHJÆLP for første gang. Efter flere ugers optakt og samarbejde med seks lokale velgørende organisationer kunne vi i går mødes til året sidste hjemmekamp og glæde os over, at der blev samlet for over 600.000 kr. julehjælp ind. 

AGF's JULEHJÆLP fungerer ved, at AGF - i samarbejde med vores sponsorere - giver julehjælp til en værdi af 100 kr. eller mere pr. tilskuer, der kommer til årets sidste hjemmekamp. Og med de 6.138 personer, der i går var til fodbold i Ceres Park, så betyder det, at vi nu kan uddele julehjælp for 613.800 kr. 

- Det er første gang, at vi holder AGF's JULEHJÆLP og det har været et spændende og godt forløb med et rigtig godt samarbejde med de lokale organisationer. Vores mål var, at vi skulle samle julehjælp for en million - det nåede vi ikke i går, hvor vi blev ramt af rigtig dårligt vejr inden kampen. Men vi er rigtig glade for, at vi nu kan uddele gaver for mere end 600.000 kr. i julehjælp, der kommer til at få stor betydning for de familier, som har brug for en hånd her til jul, siger ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF, Morten Lerke. 

AGF's JULEHJÆLP sker i samarbejde med seks lokale hjælpeorganisationer: Børnenes Kontor Aarhus, Røde Kors (Aarhus, Syddjurs, Favrskov og Skanderborg), Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus.

Hjælpeorganisationerne står for at uddele julehjælpen til de værdigt trængende som de har kontakt med. Og efter søndagens kamp, går det arbejde nu i gang.

AGF's JULEHJÆLP vender tilbage næste år. 

Skærmbillede 2019-12-09 Kl . 14.04.13

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet