Nederlag i ung reserve-test mod SIF

Af: SHC / Arkivfoto: Ole Nielsen - 3. december 2019, kl. 16:30

En forynget udgave af Reserveliga-holdet var i dag i Silkeborg til en træningskamp.

Efter Reserveligaen er gået på vinterpause, var der i dag planlagt en reserve-træningskamp mod Silkeborg IF - en slags U23 kamp, hvor begge hold primært stillede med U23-spillere.Således også hos os, hvor Jesper Juelsgård dog udgjorde den rutinerede skanse i vores forsvar, mens Silkeborg IF også havde god rutine på den samme plads i skikkelse af deres anfører Simon Jacobsen. 


Men ellers bestod AGF's trup på kunstgræsset på JYSK Park i Silkeborg af unge spillere - heraf også en god flok fra vores U19 og U17 hold.

Dog var de startende 11 nok velkendte navne for de fleste - nemlig: Kasper T. Kristensen, Mikkel Lassen, Alex Gersbach, Jesper Juelsgaard, Kevin Diks, Benjamin Hvidt, Magnus Anbo, Zach Duncan, Kasper Lunding, Gift Links, Alexander Ammitzbøll.

Og første halvleg viste det hold til tider fint spil og dominerede i perioder kampen, hvor hjemmeholdet til gengæld var farlige på omstillinger, mens vi ikke kom til de helt store chancer. Og vi skulle hen til det 37'ende minut før det første mål faldt i kampen, da gæsterne bragte sig foran 0-1. 


Det mål udløste en god respons fra vores side, hvor vi hurtigt pressede tilbage for en udligning med blandt andet en stor chance til Zach Duncan.

Men til allersidst i halvlegen var det igen værterne, der spillede sig fint igennem og kunne score til pausestillingen 0-2.Ammitzbøll på tavlen 
I anden halvleg var billedet lidt det samme som i første, men dog med værterne lidt mere på bolden. Vi fik stadig produceret nogen gode angreb, men manglede det sidste i, at det for alvor blev farligt. Indtil det 77'minut, hvor Alexander Ammitzbøll - efter et godt AGF-opspil - flot kunne reducere til 1-2.

I løbet af halvlegen skiftede vi nogen af de helt unge spillere på banen fra vores U17- og U19-hold, der altså fik god kamptræning. Og de var medvirkende til, at vi sidst i kampen kom tæt på udligningen, da vi fik et straffespark. Men Alexander Ammitzbølls forsøg fra pletten blev flot reddet SIF-keeperen. 

Derefter fadede kampen ud uden flere mål og dermed blev det en 2-1 sejr til Silkeborg IF i dagens træningskamp. 


- Vi kan aldrig li' at tabe, så det var naturligvis ærgerligt. Men vi fik arbejdet godt med nogen af ting, vi havde sat os for at prøve. I første halvleg en fremadrettet defensiv med højt pres og så lidt mere afventende i 2. halvleg med fokus på at lukke hullerne ned.

- Vi får arbejdet os godt ind i kampen og er tæt på at kunne udligne, hvilket havde været helt fortjent efter gutternes arbejdede hårdt hele kampen. Så vi fik meget ud af kampen, hvor nogen af de yngre kræfter fik godt med spilletid mod en kompetent modstander. Det var også godt at se nogen af vores U17 og U19-spillere komme ind og smage på Reserveligaen og gøre det fint, lød det efter kampen fra assistent- og transitionstræner i AGF, Lars Friis, der stod i spidsen for dagens hold til træningskampen i Silkeborg.

Husk, at 3F Superligaen stadig er i gang. Søndag spiller vi hjemme mod Lyngby. Køb din billet her >>>

Silkeborg IF - AGF / Reserveliga-træningskamp 
(JYSK Park) 
1-2 (0-2)


AGF's trup: 

Kasper T. Kristensen, Magnus Anbo, Jesper Juelsgård, Kevin Diks, Alex Gersbach, Zach Duncan, Kasper Lunding, Benjamin Hvidt, Gift Links, Alexander Ammitzbøll, Mikkel Lassen, Mads Bager, Magnus Kirchheiner, Mostafa Maarouf, Frederik Ihler (U17), Jonathan Hutters (U17) Asker Beck (U17)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet