Nyt afsnit i talent-podcast

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 27. december 2019, kl. 20:51

Nyt afsnit i AGF Young Guns - denne gang med Anders Fæster.

Så er der lidt mere AGF-lyd til øret til juleferien. For nu er der et nyt afsnit i den nye AGF-podcast - AGF Young Guns, der portrætterer en håndfuld af de unge AGF-talenter. 

For til til dagligt hører vi ikke så meget om de spillere, der løber rundt på U17 og U19 holdet. Men det forsøger AGF Young Guns at råde bod på. Podcasten handler nemlig om livet som ung fodboldtalent. 

I første omgang - der udkommer hen over jul og nytår - er der fire afsnit af podcasten, hvor man kan møde Mikkel Møller Lassen, Anders Fæster, Frederik Ihler og Jacob Trenskow. 

Vi har allerede mødt Mikkel Lassen. I det nye afsnit møder vi Anders Fæster, som er angriber på AGF's U19 hold og som allerede har prøvet kræfter med et udenlandsophold. Men altså nu er tilbage i AGF. 

Anders Fæster 050518-12

Lyt med og få et indblik ind i AGF's talentafdeling og hør de unge spillere selv sætte ord på op- og nedture, den spirende professionelle karriere og jagten på drømmen om gennembrudet. 

Du kan også lytte til vores anden podcast "AGF Legenderne", der møder nogen af AGF's store spillere fra historien - du finder alle afsnit her >>>

AGF Young Guns, der er tilrettelagt af Mattias Sundroos og produceret af AGF, er ude nu
 på de gængse podcast-platforme. Ønsker du at høre den i din browser kan den findes her.

Rigtig god lytning! 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet