Borgmesteropfordring: Kom til AGF's JULEHJÆLP

Af: SHC - 5. december 2019, kl. 11:32

Søndag samler vi ind til julehjælp ved vores hjemmekamp mod Lyngby kl. 14. Og jo flere vi er, jo mere kan vi give. Så opfordringen er klar. Kom i Ceres Park på søndag.

Julen er forlængst kommet til Aarhus, der står i det smukkeste julelys og med gran og guirlander over det hele. Men det er ikke alle, der har mulighed for at holde jul som de fleste.

Derfor er AGF gået sammen med seks lokale hjælpeorganisationer om AGF's JULEHJÆLP, der finder sted på søndag, når vi spiller hjemme mod Lyngby Boldklub i Ceres Park kl. 14. 

AGF's JULEHJÆLP 
fungerer ved, at for hver tilskuer, der møder frem til kampen, donerer AGF - ved hjælp fra klubbens sponsorer - mindst 100 kr. til julehjælp. Og ambitionen er nå for en million i samlet julehjælp. Det kræver altså, at 10.000 tilskuere kommer til kampen og dermed bidrager til en håndsrækning i juletiden til dem, der har allermest brug for det. Lige nu er vi dog et lille stykke fra millionen, da et frisk billetbarometer nu står på 7.000 tilskuere og dermed altså 700.000 til julehjælp. 

Barometer

700.000 er også flot, men vi skal ha' samlet mere ind. Det synes borgmester i Aarhus Kommune, Jacob Bundsgaard også. Derfor er budskabet klart fra borgmesteren. 

- Der er ingen undskyldning for ikke at komme på Ceres Park på søndag. Så jeg vil opfordre alle til at møde og op, få en stor fodboldoplevelse - og tage del i det fællesskab, der er til AGF's kampe og så samtidig gøre noget for andre. Det synes jeg man skal gøre her i den gode søde juletid, siger Jacob Bundsgaard. 

Også fra de deltagende organisationer lyder en opfordring til at komme til kampen - og dermed også støtte julehjælpen til de værdig trængende århusianere. 

- Jeg håber, at der kommer mange på søndag til kampen, så det kan komme ud over kanten. Det er et fremragende projekt, hvor vi kan samle gaver ind til - i vores tilfælde - de hjemløse. Jo, flere der kommer, jo større bliver de julegaver vi kan give. Så vores budskab til Aarhus er; kom til kampen, så vi kan fylde Ceres Park op - det glæder vi os til, siger Niels Bjørnø fra Kirkens Korshær i Aarhus.

Hos Frelsens Hær håber frivillig Jonas Kortsen også, at se mange på Ceres Park på søndag. 

- Jeg håber der kommer mange. Man skal tage ud og se noget god fodbold, så støtter man samtidig en god sag, siger Jonas Kortsen. 

Så følg opfordringen - kom i Ceres Park på søndag, så vi kan samle mest mulig julehjælp ind.

Billetter til kampen findes her >>>> 

Skærmbillede 2019-12-04 Kl . 14.36.45

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet