Thøgersen fortsætter i NordicBet Ligaen

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 9. december 2019, kl. 16:33

Daniel Thøgersen lejes ud til Kolding IF i foråret.

Daniel Thøgersen har i efteråret været udlejet til Næstved i NordicBet Ligaen, hvor det er blevet til masser af spilletid for den unge talentfulde back. Til foråret tager han en halvsæson mere, når han udlejes til Kolding IF, der også spiller i 1. division.
 
- Daniel har gjort det godt i Næstved og det har været positivt for ham at komme på græs i NordicBet Ligaen. Han er på et sted i sin udvikling, hvor han skal spille kampe og det får han nu fortsat mulighed for i Kolding IF - og dét i en konkurrencedygtig og hård liga. Det bliver godt for Thøger, at han fortsat kan udvikle sig med regelmæssig seniorfodbold og det er en god løsning for alle parter, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen. 
 
Daniel Thøgersen, der fylder 20 år til januar, har spillet seks kampe for AGF's førstehold. Han kom til AGF som 12-årig fra samarbejdsklubben Brabrand og blev i 2017 rykket op i førsteholdstruppen.
 
- Det er en god mulighed for mig til at komme til at spille mere regelmæssigt på seniorniveau og få en luftforandring i min udvikling som fodboldspiller. NordicBet Ligaen er en stærk liga man ikke må undervurdere, sagde Daniel Thøgersen, da han i sommer blev udlejet til Næstved. 
 
Nu gælder det så nye udfordringer i Kolding IF, der indtil nu har haft en god sæson i NordicBet Ligaen, hvor de sluttede efteråret af som nummer fire. 
 
Lejeaftalen med Kolding IF gælder frem til sommer.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet