AGF har de billigste entrépriser for en familie

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 22. februar 2019, kl. 13:28

Det er billigt for en familie at gå til Superliga-fodbold i Aarhus, hvor AGF kan tilbyde en fodboldkamp til to børn og to voksne for 200 kr. Og det er den laveste pris i Danmark.

200 kr. for en familie. Det er hvad det koster to voksne og to børn at komme til fodbold i Ceres Park. Dermed er entréprisen for en familie til en AGF-kamp den billigste i Danmark. 

For i AGF er der gratis adgang for børn under 15 år. Dermed kan en familie med to voksne og to børn under 15 år komme ind og se AGF for en samlet fast pris på 200 kr., hvilket en undersøgelse viser er den billigste pris for en familie i Superligaen, hvor entreprisen for en familie svinger fra 200 kr. som det billigste til 480 kr. som det dyreste.

- Vi har en ambition om at få flere og flere børn og deres forældre til fodbold i Ceres Park. Og vi ved, at prisen er en faktor, når en familie planlægger fælles fritidsaktiviteter og oplevelser. Derfor er vi meget opmærksomme på at opretholde en overkommelig pris for en familie i Ceres Park, og det er derfor naturligvis med stor tilfredshed, vi kan konstatere, at vi har den billigste familiepris i hele Superligaen, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen. 

Skærmbillede 2019-01-31 Kl . 12.36.04

Den rekordlave pris i Aarhus skyldes, at der er gratis entré til Ceres Park for børn under 15 år til alle kampe, mens en billet til familietribunen i Ceres Park koster 100 kr. for en voksen. Dermed opnår en familie med to børn og to voksne en samlet fast entrépris på 200 kr. til AGF's hjemmekampe, når de vælger en plads på familietribunen blandt andre børnefamilier

I AGF har der gennem flere år været gratis adgang for børn under 15 år. Og sidste år indførte AGF også et børnesæsonkort, der - udover også at give gratis adgang - giver den unge fan en række fordele. Men børn behøver ikke et sæsonkort for at komme gratis til fodbold i Ceres Park - man kan blot hente en billet på agf.dk

Stort ryk ind søndag
Og igen på søndag tager mange familier turen til Ceres Park, hvor meget tyder på, at vi for første gang i år bliver over 10.000 til fodbold i skoven.

For der er stor interesse for kampen på søndag, hvor vi kan fortsætte den gode forårsstime, der jo har budt på to sejre i lige så mange kampe. 

AL Bank Fanzonen åbner kl. 14.30 med fastelavn og fodbold, hvor børnene slår katten af tønden og laver fastelavnsris med Aros. Kl. 16 starter kampen så, der altså bliver med mange mennesker på lægterne. Så kom ud i skoven på søndag og tag del i forårsfesten. 

Billetter findes her >>>>

Og husk altså, at børn under 15 år kommer gratis til fodbold i Ceres Park og er man lidt ældre starter priserne fra 60 kr.

Spillerpræsentation 030918-09 Kopi

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet