Danske Fragtmænd er ny bronzepartner

Af: BJ / Foto: R. Hjortshøj - 13. februar 2019, kl. 12:58

Danske Fragtmænd, der er Danmarks største nationale transportør af stykgods, er nyt medlem i AGF’s sponsorkreds på en toårig bronzepartner-aftale.

Med hovedsæde i Åbyhøj er det nærliggende for Danske Fragtmænd at bakke op om byens hold, og engagementet i AGF skal både bruges til at skabe nye forretningsmuligheder og til kunde- og medarbejderpleje.

- AGF har et meget velfungerende og attraktivt erhvervsnetværk, som vi gerne vil tage aktiv del i. Vi kommer til at sidde i to netværksgrupper, og det er selvfølgelig med det sigte at få nye forretningsrelationer og udbrede kendskabet til de mange transport- og logistikløsninger, vi tilbyder. Samtidig har vi også mange kunder og medarbejdere, der går meget op i fodbold, og her kan vi også få stor glæde af det nye partnerskab med AGF, siger Peter Sørensen, der er salgsdirektør i Danske Fragtmænd. 

Danske Fragtmænd tilbyder et bredt udvalg af komplette transport- og logistikløsninger til virksomheder inden for alle brancher og leverer overalt i Danmark fra dag-til-dag med stor fleksibilitet. 40.000 erhvervskunder har Danske Fragtmænd som deres transport- og logistikpartner.

Læs mere på www.fragt.dk.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet