Det kan vise sig at være et godt point

Af: SHC / Foto: Allan S. Voss / Sportsphoto.dk - 5. marts 2019, kl. 7:17

David Nielsen var efter dagens kamp i Vendsyssel tilfreds med de unge spillere og et point, der kan vise sig meget værd.

Han fik ret, da cheftræner David Nielsen forleden forudså, at det blev et svært og vindblæst sted at spille i dag i Hjørring. For det blev svært i dag mod Vendsyssel FF, hvor det blev 2-2 efter vi gjorde det endnu sværere for os selv med en udvisning og vi dermed næsten en halvleg var en mand i undertal.

- Spillerne er skuffet lige nu, for de vil ha' tre point - det vil vi alle. Men jeg er stolt af mit hold. Med det mandefald vi har i dag, går vi godt til værks og overkommer en dum start. Men responsen efter det tidlige mål er jeg meget glad for og vi fik ro på kampen efter det. Vi blev offensive efter den dårlige start og så scorer vi to rigtig flotte mål - det var godt at se, sagde David Nielsen, der var tilfreds med de mange unge, der spillede i dag og skulle steppe op på et skades- og karantæneramt hold.

- De har været fokuserede i løbet af ugen og set frem til at spille, og jeg synes, at de i dag leverede en god præstation og viste, at de har taget de rigtige skridt, siger cheftræner David Nielsen.

Dumt kort
Kampen i Hjørring blev vanskeliggjort af en udvisning til Adama Guira kort efter pausen.
- Det røde kort er dumt. Vi har kontrol og skal gennemføre en god kamp fra pausen, hvor vi er front. Så det er virkelig ærgerligt og dumt med det andet gule kort - og det ved Adama Guira også godt, siger David Nielsen.

Nu venter OB så hjemme i Ceres Park på mandag i endnu en vigtig kamp. 

- Når skuffelsen har lagt sig, så skal vi tænke på, at det er et godt point heroppe, for det giver os stadig muligheden. Vi er ét point fra top seks og vi holder os til med det point i dag. Det skal vi være tilfredse med - også når vi endte op med at spille ti mand i så lang tid. Nu er der to finaler tilbage og vi har en spændende kamp på mandag som hele Aarhus glæder sig til. 

Skærmbillede 2019-03-03 Kl . 16.51.54

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet