Endelig en fredagskamp

Af: Foto: Martin Castellano - 7. februar 2019, kl. 20:19

Fredag er det forår igen, når Superligaen er tilbage. Start fredags-festen i AL Bank Fanzonen.

I morgen er Superligaen tilbage og endelig spiller vi en fredagskamp igen. Så nu er der igen en anledning til at starte weekenden i Ceres Park og lade fredagsbaren blive til fodboldkamp kl. 19. Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 17.30, hvor vi varmer op i de velkendte hyggelige rammer. For det kan godt være, at det stadig er februar, men faktisk varsler DMI pæne temperaturer til en god opvarmning foran Ceres Park.

Og vi sørger naturligvis for de traditionelle og hyggelige bål, der ikke bare giver muligheden for at få varmen, men også giver en rigtig fin stemning i optakten til kampen.

Vi kan byde på det velkendte fodbold-sortiment med varme pølser, kaffe og øl, men i morgen supplere vi også med irsk kaffe, som man kan lune sig på. Og husk, at der altid er halv pris på fadøl i AL Bank Fanzonen. 

Så hiv op i vennerne og fortsæt fredagsbaren inden årets første fodboldkamp hjemme i Ceres Park. Med flere nye spillere på holdet og en god opstart, hvor vi har scoret 20 mål i seks testkampe, er der grund til optimisme på holdets vegne. Men vi skal også ud og jagte point fra starten. Derfor har holdet brug for alt den støtte de kan få - så kom ud og hils på de nye spillere og støt holdet frem mod vigtige point, så vi sammen kan få en god start op foråret.

AL Bank Fanzonen åbner 17.30 og der er kampstart kl. 19. 

Find din billet her. Husk, at der er studierabat, så man kan komme til fodbold for kun 60 kr, hvis man er studerende. Alle os andre dødelige kan slippe med 100 kr.

Skærmbillede 2019-02-07 Kl . 16.03.43

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet