eSuperligaen vender tilbage

Af: SHC - 1. februar 2019, kl. 14:37

eSuperligaen vender tilbage til foråret. AGF Esport er med igen.

Vi var så tæt på en finale som vi kunne være i sidste års premieresæson på eSuperliga, hvor vi tabte semifinalen i slutspillet til Brøndby med få sekunder tilbage af kampen.

Nu får vi chancen igen, for i dag blev det offentliggjort, at eSuperligaen vender tilbage med en ny sæson, hvor Superliga-klubberne dyster om at blive de bedste til FIFA.

For Discovery Networks Danmark, Divisionsforeningen og Dreamhack er klar med sæson to af eSuperligaen, hvor der igen kæmpes om en præmiepulje på hele 365.000 kroner, og æreen som følger med i at kunne kalde sig eSuperliga-mester.

- Vi havde en fantastisk første sæson af eSuperligaen med profiler som LordHjorth, Agge, Fredberg og FifaÜstun. eSuperliga var kompetitiv FIFA i absolut verdensklasse. Og vi glæder os enormt meget til 26. februar, hvor de 16 klubber tager hul på sæson to i eSuperligaen, siger direktør for Divisionsforeningen, Claus Thomsen i en pressemeddelelse.

Hos broadcasteren bag eSuperligaen, Discovery Networks Danmark, var man ikke i tvivl om, at ligaen skulle fortsætter.

- Efter sæson en var vi ikke i tvivl om, at vi havde ramt et format, der kunne noget. Modtagelsen var utrolig positiv både på tv og streaming, og finalen i Forum viste med al tydelighed, at eSuperligaen havde slået ringe i vandet. Derfor gennemfører vi selvfølgelig en sæson mere, fortæller Anders Antonsen, Nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

AGF Esport klarede sig forrygende godt i den første sæson af eSuperligaen og igen i år vil vi stille med et stækt hold til at kæmpe om titlen. Man kan følge AGF Esport på agfesport.gg.

46150211_2196766687314745_4480637993471705088_o

eSuperliga sæson 2
Grundspillet strækker sig over syv uger med start den 26. februar og afsluttes med en dobbelt spillerunde onsdag den 10. april. Igen vil de bedste hold avancere til Finals, som erstatter Playoffs fra første sæson. Finals vil blive spillet 10 dage senere - lørdag den 20. april.

Fremover bliver kampene spillet tirsdage og onsdage, hvor seerne kan se to udvalgte topkampe på Canal 9 i tidsrummet 18:30 til 21:00. De resterende kampe vil seerne kunne finde på Dplay i tidsrummet 18:30-23:00.