Generalprøve i morgen

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 3. februar 2019, kl. 21:11

Mandag aften møder vi Rosenborg BK i The Atlantic Cup inden Esbjerg fB venter i forårspremieren på fredag.

Sent mandag aften gælder det den sidste testkamp på dette års træningslejr i Portugal. Kl. 21 møder vi det norske mesterhold Rosenborg BK i The Atlantic Cup. Kampen spilles på det lokale stadion i Albufeira og kan følges live på Fanseat.com.

Velkendt klub
Som norsk fodbolds mest suveræne klub gennem de seneste 25 år er Rosenborg BK en velkendt størrelse i Danmark. Især efter angriberen Nicklas Bendtner kom til klubben i 2017 har den fået opmærksomhed her til lands. Bendtner er i øvrigt ikke med på Rosenborgs træningslejr i Portugal, da han som bekendt afsoner en straf med en fodlænke hjemme i Danmark. 

Men Rosenborg har den danske landsholdsspiller Mike Jensen med, ligesom Tore Reginiussen med sin fortid i OB vil vække genkendelse for dem, der følger Superligaen. 

Efter Rosenborg genvandt det norske mesterskab før vinterpausen er de nu i Portugal for at forberede sig til den nye sæson, der i Norge følger kalenderåret og som starter til marts. Rosenborg har mødt Slavia Prag i The Atlantic Cup, hvor det blev til et 0-2 nederlag. 

Det er første gang vi møder Rosenborg. Senest vi mødte et norsk hold var i 2015, hvor vi spillede 0-0 mod Vålerenga på en træningslejr i Spanien. 

Klar til fredag
For vores vedkommende skal kampen bruges som generalprøve på forårspremieren på fredag hjemme mod Esbjerg kl. 19. Derfor kan vi - ifølge cheftræner David Nielsen - godt regne med at se noget nær den samme opstilling i kampen mod Rosenborg som der arbejdes med frem mod premieren fredag. 

- Vi skal møde en rigtig dygtig modstander, så vi vil gerne se gode individuelle præstationer, så vi kan slutte ordentligt af her på træningslejren. Der har gennem hele perioden her i Portugal været en stor vilje til at gå ud og gøre det, der skal gøres og det skal vi også se i morgen, siger David Nielsen.

Dog vil de startende mandag aften blive skiftet ud i pausen - varsler cheftræneren - da der efter kampen venter en lang hjemrejse, hvor truppen lige efter kampen kører på hotel i Sevilla - et par times kørsel fra stadion - før hjemrejsen venter tirsdag.

- Vi er nødt til at tage hensyn til spillernes restitution og rejsen hjem dagen efter. For vi har jo en vigtig kamp på fredag, tilføjer David Nielsen. 

Og den kamp er altså forårspremieren mod Esbjerg hjemme i Ceres Park.

Billetter findes her >>>>>

Tobias Sana og David Nielsen ser frem mod sidste testkamp 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet