Gratis adgang og mange fede fordele

6. februar 2019, kl. 16:19

I 2019 bliver det igen gratis for børn under 15 år at komme i Ceres Park. Samtidig bliver børnesæsonkortet endnu federe.

Fra forårets begyndelse vil det igen være muligt for børn at komme gratis til fodbold i Ceres Park. For AGF genindfører nu traditionen med gratis adgang for børn under 15 år. Man skal blot hente sin billet i forvejen på AGF.dk.

Dermed kan familien komme til fodbold i Ceres Park for kun 200 kr., hvis mor og far og to børn under 15 år skal af sted og se kampen fra familietribunen. 

Det eneste vi beder om er blot, at man henter sin billet i forvejen via AGF.dk.

Nye fordele for sæsonkortholdere

I forbindelse med genindførelsen af de gratis børnebilletter opgraderer AGF nu sit sæsonkort til børn, der tidligere har været adgangskortet til gratis fodboldoplevelser for børn under 15 år.

Det er det stadig, men nu bliver kortet også et nyt og personligt fordelskort, hvor man kan få en masse fede ting, når man bruger kortet. Og jo mere man bruger kortet, jo federe fordele og gaver får man. Hvis man for eksempel har været til fem hjemmekampe i foråret, så får man et halstørklæde i AGF Fanshoppen og hvis man har været til alle hjemmekampene kommer man på besøg på Fredensvang til en eksklusiv træning med cheftræner David Nielsen og spillerne.


Og der er mange mange andre fede fordele og præmier. Det kan man alt sammen læse mere om her, hvor man også kan hente sit sæsonkort, hvis man stadig ikke har et.


Har man et børnesæsonkort skal man ikke hente et nyt - det gælder også i 2019 og til de nye fordele. Men husk at komme til kamp på fredag for at få glæde af alle de nye fordele.

I øvrigt skal man ikke blive ked af det, når man fylder 15. For det er stadig ganske prisvenligt at komme til fodbold i Ceres Park. For børn mellem 15 og 18 år kommer ind på Ceres Park for 60 kr. 

Køb billet til fredagens kamp her >>>

Og her kan man læse mere om sæsonkortene i AGF >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet