OKNygaard siger ok til AGF

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 26. februar 2019, kl. 17:00

Den landsdækkende anlægsgartner OKNygaard er ny bronzepartner i AGF.

Det er første gang, at OKNygaard bliver en del af AGF's netværk, og ifølge Lars Bisgaard, markedschef i OKNygaard, er det den lokale forankring og AGF's velfungerende netværksgrupper, der har været udslagsgivende for det nye samarbejde.

- Med hovedkontor i Hasselager har vi et stærkt tilhørsforhold til Aarhus, og derfor er det også oplagt at bakke op om byens hold. I forvejen har vi mange medarbejdere, der er fodboldinteresserede og holder med AGF, og aftalen giver os mulighed for at invitere dem og vores kunder til Superliga-fodbold.

- Men vi går naturligvis også ind i det, fordi vi forventer, at det vil kunne aflæses på vores bundlinje. Vi har kun hørt godt om AGF's netværksgrupper og den samhandel, der her foregår, og vi tror på, at de nye relationer, vi får i netværket, vil føre nye kunder med sig, siger Lars Bisgaard.

OKNygaard er en landsdækkende anlægsgartner, som varetager både drifts-, vedligeholdelses- og anlægsopgaver. Kunderne omfatter blandt andet boligforeninger, kirkegårde, institutioner, slotsparker og virksomheder. OKNygaard, der tæller mere end 500 medarbejdere, arbejder lokalt - over hele landet med hovedkontor i Jylland og et på Sjælland, plus ni lokalafdelinger fordelt i hele landet. 

Læs mere på www.oknygaard.dk

 

*Billedet: Fra højre Lars Bisgaard, markedschef i OKNygaard, Torben Nygaard, salgschef i AGF og Holger Hansen, økonomidirektør i OKNygaard

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet