Reservetest mod Horsens

Af: FS / Foto: Ole Nielsen - 25. februar 2019, kl. 18:19

I dag var reserveholdet - med assistenttræner Rubén Sellés i spidsen - en tur i Horsens til en træningskamp inden Reserveligaen starter i næste måned.

Mens Superligaen har været i gang i snart en måned, så starter Reserveligaen næste mandag. Og efter en ubesejret stime i efteråret skal vi ud og kæmpe om den samlet sejr i ligaen.

Og i dag tog en god blanding af Superliga-spillere og U19 spillere en tur til Horsens for at møde AC Horsens i en træningskamp inden premieren mandag den 4. marts. 

Det blev dog til et nederlag i Horsens på 0-1, hvor vi kom bagud efter et flot udført frispark og aldrig formåede at komme tilbage i kampen. 

- Overall var det en godkendt præstation fra spillerne i dag. Vi havde stor fokus på at være boldbesiddende og på kombinationsspillet, og især i kampens sidste 20 minutter pressede vi godt på for en udligning, men desværre lykkedes det os ikke. Men jeg er tilfreds med vores arbejde og med den måde vi forsøgte os at spille os igennem modstanderen, men vi manglede den sidste kvalitet, hvis det skulle være blevet til mål, sagde assistenttræner Rubén Sellés efter kampen. 

Og Sellés - der står i spidsen for reserveholdet - fik meget brugbart med hjem fra Horsens. 

- Vi ønskede at bruge kampen til at få en masse af vores Superliga-spillere, der ikke har spillet så meget, i aktion, og man får altid en højintens kamp, når man møder AC Horsens, så både vores unge, samt Superliga-spillerne fik en masse gode minutter i benene, og det var målet med denne træningskamp - det er vigtigt at holde alle så skarpe som muligt.

AGF ligger ud med en hjemmekamp i Reserveligaen mod Lyngby mandag 4.3 kl. 14. Herefter venter fem kampe før det afgøres, hvem der er det bedste reservehold i Danmark. 

AGF's trup til dages testkamp i Horsens: 
Oscar Whalley / Magnus Anbo / Sebastian Hausner / Daniel Thøgersen / Adama Guira / Bror Blume / Ryan Mmaee / Alexander Ammitzbøll / André Riel / Mustapha Bundu / Jens Knudsen / Daniel Gadegaard / Jacob Trenskow / Albert Grønlykke / Sune Balle / Mostafa Maarouf

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet