Truppen klar til Vendsyssel-kamp

Af: SHC / Foto: Getty Images - 2. marts 2019, kl. 19:29

Så er der trupnyt frem mod søndagens kamp i Vendsyssel.

I morgen kl. 14 gælder det Vendsyssel FF på deres bane i Hjørring; Nord Energi Arena. Det er kun tredje gang i denne sæson, at vi spiller på dette - i fodboldmæssige forstand - lidt tidlige tidspunkt. Men det er ikke tidligere end man snildt kan nå at sove længe og stadig tage med til Hjørring for at bakke holdet op fra et udebaneafsnit, hvor der er halv pris for alle AGF'ere.

Læs mere her og find din billet til kampen >>>

Truppen, der drager til Hjørring er nu klar og efter sidste uges kort-bonanza er Casper Højer Nielsen og Jesper Juelsgård ikke med, da de begge afsoner karantæner til kampen. 

På skades-siden er anfører Niklas Backman ikke blevet klar til kampen, hvor vi også må undvære Frederik Tingager, der døjer med et ømt knæ.

Til gengæld er Mustapha Bundu blevet sin skade kvit og dermed for første gang i år med i en kamptrup, hvor også Magnus Kaastrup får forårsdebut i truppen. 

I sin helhed ser AGF-truppen sådan her ud:

1. Óscar Whalley / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 11. Tobias Sana / 13. Alexander Munksgaard / 14. Jens Stage / 17. Adama Guira / 19. Mustapha Bundu / 20. Patrick Mortensen / 22. Benjamin Hvidt / 24. Youssef Toutouh / 29. Bror Blume / 33. Daniel Thøgersen / 35. Kasper Lunding / 37. Sebastian Hausner / 38. Alexander Ammitzbøll / 44. Magnus Kaastrup / 73. Kamil Grabara

#VENAGF 

  • Kick off: Søndag 3. marts kl. 14 - køb billetter her >>>>
  • Dommer: Mikkel Redder
  • Linjedommere: Daniel R. Nørgaard og Ole Kronlykke
  • 4. dommer: Jens Maae 

Kort om Vendsyssel FF

  • Vendsyssel FF blev etableret i 2013 og er et resultat af et samarbejde mellem flere klubber i Vendsyssel og en videreførelse af FC Hjørring.
  • AGF har mødt Vendsyssel FF - og FC Hjørring - seks gange i nyere tid. Det er blevet til tre sejre og tre uafgjorte. 
  • Det seneste møde med Vendsyssel FF var på Ceres Park den 2. september sidste, hvor vi spillede 1-1.
  • Seneste kamp i Hjørring er tilbage i 2015, hvor vi vandt 2-1.
  • Værterne i morgen spillede pokalfodbold i torsdags, hvor det blev til et 2-0 nederlag hjemme på Nord Energi Arena til Brøndby IF. 

Skader: Sebastian Czajkowski, Jeppe Svenningsen, Mikkel Frankoch og Benjamin Källman.
Karantæner: Francisco Júnior

Flere fakta om kampen her >>>

Se højdepunkter fra vores seneste kamp mod Vendsyssel FF

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet