Tung aften for Tingager

Af: SHC / Foto: Getty Images - 16. februar 2019, kl. 12:29

Frederik Tingager blev skadet i Haderslev i aftes. Omfanget af skaden er dog for tidligt at spå om, lyder det i dag fra Fredensvang.

Forsvarsspiller Frederik Tingager blev i aftes offer for en dårlig bane i SønderjyskE, da han måtte gå ud kort inde i kampen med et vrid i benet efter en vending på det ujævne underlag. 

- Det er altid frustrerende, at blive skadet, men det er ekstra surt, når det skyldes noget så simpelt som baneforholdende, der langt fra var gode i aftes - mildest talt. Jeg føler i hvert fald, at de spillede ind i det, der skete i går, lød det fra Frederik Tingager dagen derpå, hvor han var på Fredensvang til undersøgelser af den fysiske og medicinske stab. 

Og der venter nu en række yderligere undersøgelser før der kan tegnes en endelig prognose for Frederik Tingager, der altså i dag lørdag blev tjekket på Fredensvang, mens resten af kamptruppen luntede gårsdagens kamp af i den århusianske sol.

I morgen har truppen så fri før forberedelserne frem mod søndagens kamp for alvor starter på mandag. Derefter håber cheftræner David Nielsen, at der er mere klarhed over Tingagers situation. 

- Det var ærgerligt, at se Tingager gå ud af kampen, og efter jeg har set den efterfølgende på video må jeg sige, at det ikke så for godt ud - den situation, hvor han bliver skadet. Vi kan endnu ikke sige noget præcist om omfanget af hans skade. Nu bliver han undersøgt i de kommende dage og så må vi se, hvordan det ser ud i ugen, der kommer, siger David Nielsen. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet