Østjysk Vinforsyning og AGF i nyt samarbejde

Af: SHC - 28. januar 2019, kl. 17:07

Østjysk Vinforsyning er ny Guldpartner i AGF.

Oven på decembers gode rødvin og den dejlige champagne nytårsaften er januar måske ikke en måned, der forbindes synderligt meget med vin. Men her sidst på årets første måned kan AGF nu præsentere en ny partner i skikkelse af Østjysk Vinforsyning, der er nogen af de ypperste leverandører på det danske vinmarked. Østjysk Vinforsyning, der har hovedsæde i Hinnerup, er således ny såkaldt Guldpartner i AGF, der er det næsthøjeste sponsorniveau i AGF. 


- Vi har gennem længere tid ledt efter en mulighed for at brande os stærkere i østjydernes bevidsthed - både overfor den private vinelsker og branchen som sådan. Det har vi nu fundet i AGF, der med afstand er Østjyllands stærkeste brand. Derfor kommer det kommende samarbejde til at give os en ny platform og en række nye og spændende muligheder for vores brand, siger Thomas Sønderby Sivholm, der er medejer og marketingdirektør i Østjysk Vinforsyning.Vinoble

Østjysk Vinforsyning er i offentligheden nok mest kendt for Vinoble Kæden, der er en landsdækkende kæde af 32 af landets bedste vinforhandlere.I det østjyske har Vinoble to butikker i Aarhus, en i Skanderborg, Ry og Voldby. Og samarbejdet med AGF skal blandt andet bruges til markedsføre Vinoble, ligesom Østjysk Vinforsyning også ønsker at gøre opmærksom på sit navn blandt AGF's mere end 300 samarbejdspartnere.

Således bliver Østjysk Vinforsyning nu hovedleverandør af vin til AGF's VIP-lounger i Ceres Park. Dermed håber Thomas Sønderby Sivholm at nå endnu længere ud med de gode kvalitetsvine. - Vores kunder findes indenfor hoteller, restauranter, erhvervsvirksomheder, duty free, samt vinhandlere, hvor vores medarbejdere dagligt søger at give den bedste rådgivning og service. Derfor er det en god mulighed for os at blive en del af VIP-oplevelsen i Ceres Park og samtidig komme med i AGF's velfungerende netværk og blive set sammen med byens hold. Så vi ser meget frem til at blive en aktiv samarbejdspartner til AGF og til de kommende års gode oplevelser - både på og uden for banen, siger Thomas Sønderby Sivholm.Aftalen mellem AGF og Østjysk Vinforsyning gælder foreløbig i to år. 

Østjysk VinOm Østjysk Vinforsyning


Østjysk Vinforsyning kunne i 2017 fejre 40 års jubilæum og lige siden starten har kvaliteten været i højsædet. Sortimentet - der er et af de største i den danske vinbranche - indeholder vine fra alle betydende vinlande.

I de senere år har Østjysk Vinforsyning også satset på økologi og har i dag et af de absolut bredeste økologiske sortimenter i den danske vinbranche.

Kunderne findes indenfor hoteller og restauranter, erhvervsvirksomheder, Duty Free, samt vinhandlere.

Østjysk Vinforsyning står desuden bag Vinoble kæden - se mere på vinoble.dk og på vinforsyning.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet