exacto løfter for anden gang sponsorat i AGF

Af: BJ - 17. januar 2019, kl. 11:45

exacto, der er er eksperter i effektivisering og optimering af Excel-løsninger, rykker op som bronzepartner i AGF.

exacto startede i 2017 som netværkssponsor i AGF. Året efter øgede virksomheden engagementet og blev erhvervssponsor. Og nu tager den endnu et skridt op ad sponsorstigen og bliver ny bronzepartner.

- Udviklingen af vores aftale med AGF er udtryk for den værdi, som sponsoratet har givet os de seneste to år. I AGF er vi en del af et meget velfungerende netværk, der er med til at åbne døre til nye forretningsmuligheder, og vi er meget tilfredse med det afkast, vi har fået. Derfor har vi også for anden gang i løbet af to år valgt at opgradere vores aftale. Vi kan ganske enkelt se, at det betaler sig at være sponsor i AGF, siger Tom Kortegaard, partner i exacto og leder af Aarhus-afdelingen, der pt. holder til i Højbjerg, men fra 1. marts får kontor i Ceres Arena.

exacto er eksperter i Excel og har over 10 års erfaring med udvikling af skræddersyede Excel- og SQL-databaseløsninger til nogle af Danmarks største virksomheder. På referencesiden er mere end 500 kunder for hvem, exacto har løst rundt regnet 1.500 konsulentopgaver - en stor del heraf inden for fx rapportering, budgettering og ressourceplanlægning.

Læs mere om exacto på www.exacto.dk

Exacto _logo _en _RGB

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet