Kanstrup skifter til tyrkisk fodbold

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 11. januar 2019, kl. 16:12

Pierre Kanstrup skifter til tyrkisk fodbold. Forsvarsspilleren skal fremover tørne ud for klubben, Erzurumspor i den tyrkiske Süper Lig.

Han var manden bag det allersidste mål for AGF i 2018, da han den 17. december scorede sejrsmålet i overtiden en hjemmekamp mod Hobro og sikrede dermed os en sejr inden vinterpausen. Nu fortsætter anfører Pierre Kanstrup karrieren i tyrkisk fodbold.

Kanstrup skifter således med øjeblikkelig virkning til den tyrkiske klub, Erzurumspor, der til dagligt spiller i den bedste tyrkiske række; Süper Lig.

- Pierre har fået en spændende mulighed i Tyrkiet, som vi ikke ville stå i vejen for, og i og med, at han har kontraktudløb til sommer, så er det en god løsning for begge parter. Pierre har været en god mand for os og en værdsat anfører for holdet, og vi har sat stor pris på hans tid i klubben og hans altid utrættelige indsats på banen og hans behagelige væsen udenfor. Vi glæder os på Kanstrups vegne over, at han nu får muligheden for et eventyr i udlandet og vi ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

29-årige Pierre Kanstrup kom til AGF i sommeren 2017 fra SønderjyskE. Han nåede 50 kampe for AGF, hvor han var anfører i hele 2018.

Nu skifter han altså Aarhus ud med Erzurum, der er en by på størrelse med Aarhus i det østlige Tyrkiet. Her skal han fremover repræsentere byens klub, Erzurumspor.

- Når en dør lukkes, åbner der sig en ny, og jeg glæder mig nu til en ny udfordring i en ny og spændende liga. Jeg vil gerne sige tak til alle mine holdkammerater, trænere, stab, ledere og medarbejdere i AGF.

- Jeg har haft en god tid i AGF, hvor jeg har været glad for at være og stolt over at spille i den hvide trøje foran klubbens fantastiske fans, hvis opbakning jeg ikke kan takke nok for, siger Pierre Kanstrup, der i dag rejste til Tyrkiet til et lægetjek og efterfølgende altså nu skifter med øjeblikkelig virkning til den tyrkiske klub.

De to klubber ønsker ikke at kommentere på detaljer i transferen.