Kom i hvidt på fredag til KMD CUP

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 10. januar 2019, kl. 8:17

Ceres Arena skal være hvid på fredag. Sådan lyder opfordringen fra fansene inden KMD CUP.

Fredag går det løs med KMD CUP i Ceres Arena. Vi er meget tæt på udsolgt og nu opfordrer tilhængerne til, at vi alle kommer i hvidt, så hallen kommer til at fremstå endnu mere som en hjemmebane for gutterne, der jo skal ud og forsvare pokalen efter sidste års sejr i premiereudgaven af KMD CUP. 

AGF's mest engagerede fans får hjemme på den ene langside, men vi håber, at hele hallen bliver hviid - naturligvis pånær de områder, der er forbeholdt fans fra de andre klubber, som jo er Brøndby IF, Vejle, AaB og OB. 

- Vi skal skabe den bedst mulige stemning i Ceres Arena, så tilhængerne planlægger at komme i hvidt - det håber vi også resten af det århusianske publikum har lyst til, lyder det fra SLO/Fankoordinator i AGF, Anders Elbæk Kristensen, der ser frem til en anderledes fodboldaften fredag aften. 

- Det er noget særligt, når vi skal opleve fodbold under et tag. Det bliver helt sikkert intenst og med en rigtig god stemning. Det var det i hvert fald sidste år i Brøndby Hallen og det bliver det også i Aarhus på fredag, tilføjer han. 

Spar 50 kr.
Mangler du en hvid trøje, så barsler AGF Fanshop med et godt tilbud. Således kan man få 50 kr. i rabat på hvide t-shirts (ikke spillertrøjer) i fanshoppen i morgen onsdag og på fredag, hvor shoppen har åben om eftermiddagen og frem til KMD CUP om aften. 

Man kan dog kun opnå rabatten, hvis man fremviser sin billet til KMD CUP. Men dermed kan man for eksempel få sådan en flot sag her for kun 150 kr. Men altså kun, hvis man kan vise en billet til KMD CUP. Skærmbillede 2019-01-08 Kl . 14.19.47


Se mere hos AGF Fanshoppen her

Snart udsolgt 
I øvrigt nærmer vi os udsolgt til KMD CUP. Så mangler du billet, så er det ved at være sidste udkald. Af hensyn til sikkerheden og for at sikre, at fans af alle deltagende klubber har fået mulighed for at få billet, har billetsalget primært foregået via de respektive klubber. Søger du billetter til AaB-afsnittet, OB-afsnittet eller Vejle-afsnittet, skal du besøge klubbernes hjemmeside for mere information. Billetter til Brøndby-afsnittet er udsolgt.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at bære merchandise eller andet, som kan relateres til deltagende klubber i andre afsnit end klubbernes eget afsnit. Vagternes anvisninger skal følges i Ceres Arena. Overtrædelse medfører bortvisning. 

Læs mere om KMD CUP her

Og her finder du information om billetter >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet