Mexico kalder på Stage og Munksgaard

Af: SHC - 12. januar 2019, kl. 12:58

Fredag rejste Jens Stage og Alexander Munksgaard med U21 landsholdet til Mexico.

I de kommende uger vil Jens Stage og Alexander Munksgaard være fraværende fra forberedelserne til den nye sæson på Fredensvang.

For de to spillere er nemlig begge udtaget til U21 landsholdets træningstur til Mexico, hvor landsholdet for alvor tager hul på forberedelserne til sommerens EM-slutrunde i Italien.

Efter aftale med klubberne er det primært spillere fra Superligaen, som landstræner Niels Frederiksen har til rådighed på turen.

- Det er altid godt at komme af sted på et tidspunkt, hvor træningsforholdene i varmen er noget bedre end i Danmark. Da vinterturen primært udgøres af spillere fra de danske klubber, er det også en gylden mulighed for os som trænere til at se bredden i vores U21-trup og få set nogle af dem, der kan komme i spil til den endelige EM-trup, siger Niels Frederiksen til DBU.dk

På turen skal U21 landsholdet spille to kampe - en mod det mexicanske U21-landshold og en mod en endnu ikke planlagt modstander.

Jens Stage har været en del af U21-landsholdet til de seneste kvalifikationskampe og står indtil videre noteret for en enkelt kamp i den rød-hvide trøje, mens vores nyerhvervelse Alexander Munksgaard også er ny i rød og hvid. Han fik således debut i november og er noteret for to kampe.

Held og lykke til Stage og Munksgaard, der returnerer til Aarhus i god tid inden truppen rejser på træningslejr i Portugal den 26. januar.