Ny testkamp i eftermiddag

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 31. januar 2019, kl. 9:25

Kl. 17 tager vi hul på den anden testkamp under træningslejren i Portugal. Og her varsler trænerstaben, at flere af truppens yngre medlemmer kan komme i aktion.

Sidst på eftermiddagen i dag spiller vi den anden testkamp på træningslejren i Portugal, når vi møder Brentford FC B i en træningskamp, der ligger uden for kampene i The Atlantic Cup. Udover det bliver til et gensyn med den tidligere assistenttræner i AGF, Lars Friis, der nu står i spidsen for Brentford FC B, så bliver det også en kamp, hvor vi får lejlighed til at se nogen af truppens yngre spillere i aktion.

Således har trænerstaben på forhånd varslet en lidt yngre startopstilling end i mandags og fortalt, at kampen også skal bruges på at teste flere af de ting, der i øjeblikket arbejdes med på træningsbanen. 

Modstanderen fra Brentford FC er efterhånden en velkendt størrelse i Danmark med flere danskere i både spillertruppen og i ledelsen. Udover førnævnte Lars Friis er danske Thomas Frank cheftræner for Brentfords førstehold, der spiller i Englands næstbedste række, Championship, hvor de p.t. ligger nummer 18.

Holdet vi møder i morgen er Brentfords U23 hold, der til dagligt kaldes Brentford FC B. De er i øjeblikket også på træningslejr i Portugal, hvor de skal spille tre kampe. Udover kampen mod os i dag, så har de tidligere mødt Slavia Prag og så skal de møde Borussia Dortmunds U23 hold på lørdag.

Testkampen spilles kl. 17 dansk tid på Estadia da Nora i Ferreiras. Det vides ikke i skrivende stund om kampen bliver mulig at følge via et livestream, da konditionerne for dette på stadion er usikre.

Men der arbejdes på sagen og vi vil komme med opdateringer om dette, hvis det bliver til noget. 

Men man kan som altid følge med på AGF LIVE på Twitter  og selvfølgelig her på AGF.dk og AGF TV kan man også få nyt fra kampen efterfølgende.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet