Svane Køkkenet Aarhus er ny bronzepartner

18. januar 2019, kl. 11:45

Svane Køkkenet Aarhus, der er en af landets førende køkkenforretninger, bliver for første gang en del af AGF’s sponsornetværk.

Aarhus-butikken, der har 26 medarbejdere og har til huse i 2000 m2 showroom på Vintervej 9 i Aarhus V, har indgået en bronzepartner-aftale, og det er første gang, at den engagerer sig som sponsor i AGF.

- Det er nyt for os at engagere os i en fodboldklub på denne måde, men vi har kun hørt godt om AGF's sponsornetværk og vi har en klar forventning om, at vi med en aktiv og vedholdende indsats i netværket kan få skabt nye forretningsrelationer og -muligheder. Samtidig vil vi også gerne bakke byens hold op. Mange af vores medarbejdere og kunder holder med AGF, og med sponsoratet har vi mulighed for at give dem gode oplevelser til AGF's kampe, siger Kent Høstgaard Andersen, salgsdirektør og partner i Svane Køkkenet.

Svane Køkkenet startede tilbage i 1992 og er siden vokset til en landsdækkende kæde med 28 franchisebutikker i Danmark. Udover køkkenløsninger i alle prisklasser tilbyder Svane Køkkenet også løsninger til bad og opbevaring - samt specialløsninger til erhverv. Og alle løsninger er dansk designet og dansk produceret.

Læs mere på www.svane.com.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet