Tung tjekkisk testkamp

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 28. januar 2019, kl. 23:32

Nederlag til FK Jablonec i den første testkamp på træningslejren i Portugal.

Mandag aften spillede vi den første testkamp af tre på den igangværende træningslejr i Portugal. Modstanderen var en gammel kending i skikkelse af FK Jablonec fra Tjekkiet som vi har mødt to gange tidligere - senest i sidste års finale i The Atlantic Cup, hvor det som bekendt blev til en sejr.

Skærmbillede 2019-01-28 Kl . 21.40.50

Det blev det ikke i aftes, hvor vi fra starten af kampen havde det svært mod et godt spillende og dygtigt pressende tjekkisk hold.

Med flere nye navne på banen i skikkelse af Frederik Tingager, Alexander Munksgård, Kamil Grabara og Patrick Mortensen var relationerne ikke helt afstemt. Det samme var afleveringerne heller ikke i starten af kampen, hvor vi havde svært ved at skabe gode perioder med chanceskabende spil. Dog havde en ihærdig Tobia Sana sine muligheder, men ingen havde kunne sige noget i mod, hvis tjekkerne havde bragt sig foran i første halvleg.

Skærmbillede 2019-01-28 Kl . 21.54.06De ventede dog til kort inde i 2. halvleg, hvor et hurtigt opspil åbnede vores forsvar og FK Jablonec' Povazanec kunne score fra en spids vinkel uden chance for Kamil i målet.

Men efterhånden fik vi bedre fat og efter der kom friske kræfter på banen i skikkelse af Benjamin Hvidt, Youssef Toutouh og Alexander Ammitzbøll, fik vi bedre fat i spillet og havde gode perioder med bolden og optræk til fine muligheder. Og netop Toutouh havde vores nok største chance for en scoring, da Sana fandt ham flot i feltet, men han brændte sit hovedstød, der gik ganske tæt forbi mål. 

Skærmbillede 2019-01-28 Kl . 21.42.25

Hen mod slutningen af kampen var billedet næsten omvendt fra starten, hvor det var os i den dominerende rolle og tjekkerne, der skulle forsvare. Men vi formåede ikke at få skabt de helt åbne chancer og kampen endte derfor 1-0 til FK Jablonec, der dermed fik revance for nederlaget i finalen i The Atlantic Cup sidste. Og vi fik værdifulde kamp-kilometer i benene og arbejdet godt på relationerne og ikke mindst arbejdet hårdt mod en god modstander. Næste testkamp i Portugal er den 31. januar, hvor vi møder Brentford B.

Skærmbillede 2019-01-28 Kl . 21.42.18

Testkamp / The Atlantic Cup 

Estádio Muncipal de AlbufeiraFK Jablonec vs. AGF 1-0 (0-0)AGF 

Kamil Grabara, Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen, Adama Guira (Benjamin Hvidt 62'), Jens Stage, Jakob Ankersen (Youssef Toutoh 78'), Tobias Sana, Kasper Lunding, Patrick Mortensen (Alexander Ammitzbøll 78')

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet