888 sikrer fans plads på endetribunen i Parken

Af: SHC - 5. juli 2019, kl. 11:08

Et nyt samarbejde mellem 888 og AGF - der blev præsenteret i går - vil have fokus på fans og publikumsoplevelsen. Som det første initiativ bidrager 888 nu til maksimal opbakning, når AGF om nogen uger møder FC København i Telia Parken.

AGF kunne i går præsentere en ny bettingpartner i skikkelse af 888, der en af verdens største online gaming-platforme og som er kendt for at gå nye veje i samarbejdet med sporten. Som for eksempel i England, hvor 888 blandt andet kendes for deres "Fans First" kampagne, der med en række initiativer gjorde en forskel for engelske fodboldfans.

I forbindelse med det nye samarbejde med AGF vil man også i Aarhus opleve en række fan-initiativer i de kommende år. Og det første initiativ er allerede sat i søen. For som en markering af det nye samarbejde bidrager 888 nu til en række initiativer, når AGF skal møde FC København på udebane i Telia Parken fredag den 19. juli kl. 19.

Bag målet
Her stiller 888 busser til rådighed til det aarhusianske fanmiljø, samt billetter til medlemmerne af AGF Sjælland. Og så bidrager opbakningen fra 888 ikke mindst til sikre, at AGF's tilhængere kan blive placeret på deres foretrukne afsnit i Telia Parken - bag det ene mål.

Normalt så står udebane-tilhængerne i Telia Parken ellers på et afsnit øverst på langsiden. Men den placering er fansene ikke tilfredse med - de ønsker i stedet at være på den ene ende-tribune bag målet - langt tættere på banen.

Derfor er der lavet en aftale 3F Superliga-klubberne imellem om, at udebanefans kan flyttes, hvis der garanteres for et bestemt antal fans på den pågældende tribune. I samarbejde med 888 aktiveres den garanti nu, og dermed kan AGF'erne indtage deres foretrukne plads i Telia Parken og på den måde give holdet maksimal opbakning til kampen fredag den 19. juli.

- Vi ved, hvor besværligt det kan være for fans med de lange ture til udebanekampe. Og så er det jo bare endnu mere frustrerende, hvis man så får en dårlig placering, når man endelig er nået frem. Derfor vil vi gerne hjælpe til, at AGF'erne får en bedre oplevelse fredag den 19. juli. Vi håber også, at busserne fra Aarhus vil hjælpe til, at flere får lyst til at rejse med til Telia Parken og dermed give holdet et godt rygstød til kampen - nu fra endetribunen, siger Yuval Benyamini, vicepresident og chef for 888sport, der i går blev præsenteret som ny bettingpartner i AGF.

Billetterne til kampen i Telia Parken er sat til salg og kan købes via FCK.(Vælg udehold, når du vælger placering, så rammer du den rigtige tribune)