AGF præsenterer ny trøje

21. juli 2019, kl. 9:59

Ny hjemmebanetrøje får premiere efter Aarhus Walk.

Når AGF løber på banen i Ceres Park efter Aarhus Walk på søndag den 28. juli bliver det i en helt ny og spektakulær hummel hjemmebanetrøje, der hylder AGF's tilhængerskare.

205-194-9107

AGF's nye hjemmebane trøje er nemlig en hyldest til vores fans. I nakken på den nye trøje ser man derfor for eksempel et silhuet-tryk af AGF's fans, der er blandt landets mest dedikerede og involverede. Og derfor hylder AGF og hummel 12. manden som en vigtig del af klubben, og trøjen hylder deres passion, engagement og indsats.

AGF_Home _Jersey _Caroussel _Final4

Det ses også med bogstaverne "KSDH", der for første gang er at finde på en spillertrøje. Dermed bærer spillerne kampråbet; "Kom Så De Hviie" med sig ind på banen i trøjen, når de hører det fra lægterne.

Tilhængerne er også en del af en lang og traditionsrig historie. Derfor bærer trøjen også teksten "Anno 1880", der en hyldest til det år AGF blev stiftet og dermed også en påmindelse om klubbens lange historie - en historie man måske også kommer til at tænke tilbage, når man ser hummels klassiske humlebi-logo, der nu er tilbage som en del af logoet på en AGF-trøje, ligesom det var i gamle dage - en detalje mange fans har efterspurgt.

AGF_Home _Jersey _Caroussel _Final5

På trøjen kan man også se en skyline af Aarhus, der elegant er blevet vævet ind i det hvide stof. Dermed hylder trøjen også den stærke og evige samhørighed mellem AGF og Aarhus - understreget med, at trøjen også bærer ordene; "Byens Hold".

Designmæssigt er der tale om en stilren AGF-hjemmebanetrøje i den klassiske hvide farve med marineblå kontrastfarver ved ærmerne og i bunden af trøjen. På forsiden finder man fire gennemgående lodrette striber i blå og rød, der har direkte reference til AGF's klubfarver og klublogo. De ikoniske hummel-vinkler på skuldrene er også designet med striber og binder trøjen sammen og bidrager yderligere til den stilrene følelse.

AGF_Clean _Billeder4

Den nye trøje præsenteres for alvor for offentligheden for første gang i morgen - mandag 22. juli, hvor den sættes til salg kl. 10. Trøjen kan købes hos AGF Fanshoppen og hos Sportmaster i Aarhus, samt i København hos Sportsmaster på Fisketorvet og i Fields. Og mandag kl. 13.30 kan man så møde AGF-spillerne Patrick Mortensen, Frederik Tingager og Oscar Whalley hos Sportsmaster på Søndergade i Aarhus, hvor de skriver autografer og viser den nye trøje frem.

AGF_Home _Jersey _Caroussel _Final6

Fra mandag kl. 10 kan trøjen også købes via AGF.dk og hummel.dk.

Første gang AGF-spillerne trækker i den nye trøje bliver til sæsonens første hjemmekamp, der står mod FC Midtjylland den 28. juli kl. 16 efter Aarhus Walk 2019.

AGF_Clean _Billeder6